Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαϊκάλης: O Aποστολόπουλος δεν ήθελε να με δωροδοκήσει, αλλά να με παγιδεύσει

Χαϊκάλης: O Aποστολόπουλος δεν ήθελε να με δωροδοκήσει, αλλά να με παγιδεύσει
«Δεν είπα από την αρχή το όνομα του Γ. Αποστολόπουλου ύστερα από συνεννόηση με δικηγόρο των ΑΝΕΛ»
«O Γιώργος Aποστολόπουλος δεν επιχείρησε να με δωροδοκήσει, αλλά να με παγιδεύσει...», φαίνεται να δήλωσε στην τελευταία κατάθεσή του στους δικαστικούς λειτουργούς ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Χαϊκάλης, προχωρώντας σε μερική αναδίπλωση και ανατρέποντας τα δεδομένα της υπόθεσης...
Σύμφωνα με το vima.gr, ο Π. Χαϊκάλης φέρεται να ανέφερε ενώπιον των δικαστικών αρχών ότι «δεν θεωρεί την ενέργεια του Γ. Αποστολόπουλου απόπειρα χρηματισμού του αλλά παγίδευσής του».
«Στη διάρκεια της συνάντησής μου, με τον κ. Αποστολόπουλο οι συνεργάτες του κ. Καμμένου, που μαγνητοσκοπούσαν τη συνάντηση, είδαν ένα ζευγάρι να κάθεται σε διπλανό τραπέζι και καταλάβαμε ότι ήταν άνθρωποι του συνομιλητή μου που κατέγραφαν κι αυτοί τη συνάντηση.
Έπειτα οι συνεργάτες του κ. Καμμένου με ενημέρωσαν ότι οι ίδιοι άνθρωποι είχαν βάλει jammer (αδρανοποιητή σήματος κινητών) στο σημείο.
Έτσι κατάλαβα ότι ο κ. Αποστολόπουλος δεν ήθελε να με δωροδοκήσει αλλά να με εκβιάσει, εμένα και τους ΑΝΕΛ, σαν αργυρώνητο προκειμένου να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον κ. Δήμα.
Κι αφού δεν ήλθε στο ραντεβού και δεν μου έδωσε προσημειωμένα χαρτονομίσματα ήμουν σίγουρος.
Είχαμε φοβηθεί με τον κ. Καμμένο ότι το προϊόν της μαγνητοσκόπησης στο ραντεβού στο ξενοδοχείο από εκείνο το ζευγάρι θα παρουσιαζόταν σε κάποια κυριακάτικη εφημερίδα. Γι αυτό και σπεύσαμε κι εμείς να παρουσιάσουμε την υπόθεση.
Δεν είπα από την αρχή το όνομα του κ. Αποστολόπουλου ύστερα από συνεννόηση με δικηγόρο των ΑΝΕΛ.
Όμως γιατί δεν ήξερα και τα πλήρη στοιχεία του (!) και περίμενα μια συμβολαιογράφο να με ενημερώσει, που είχε τις σχετικές αναφορές του για την υπόθεση των CDS», φέρεται να δήλωσε ο κ. Χαϊκάλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης