Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οργισμένη απάντηση Θεοδωράκη σε Χαϊκάλη: Δεν είναι όλοι βρόμικοι σαν εσάς…

Οργισμένη απάντηση Θεοδωράκη σε Χαϊκάλη: Δεν είναι όλοι βρόμικοι σαν εσάς…
"Δεν συνεργαζόμαστε με ακροδεξιούς, δεν συνεργαζόμαστε με ψεκασμένους"
Σφοδρή επίθεση στον Παύλο Χαϊκάλη εξαπέλυσε το «Ποτάμι», ανταπαντώντας στους υπαινιγμούς του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. περί δωροδοκίας του Στ. Θεοδωράκη.
«Ο βούρκος δεν θα λερώσει το Ποτάμι. Δεν έχει συμβεί ποτέ και δεν θα συμβεί και τώρα. Ο κ. Χαϊκάλης και οι συνέταιροί του θα ξαφνιαστούν από την οργή του λαού. Το ότι αυτοί είναι βρόμικοι δεν σημαίνει ότι όλοι είναι βρόμικοι» υποστήριξε ο Στ. Θεοδωράκης, μιλώντας σε δημοσιογράφους.
Ας σημειωθεί πως ο Π. Χαϊκάλης φέρεται να έχει υποστηρίξει πως ο Γ. Αποστολόπουλος του εκμυστηρεύτηκε πως ο Στ. Θεοδωράκης «τα παίρνει απ’ όλους».
«Μα, ο κ. Χαϊκάλης δεν είναι μόνος του, είναι μια ολόκληρη συμμορία που εδώ και αρκετούς μήνες διακινεί κατά καιρούς διάφορες πληροφορίες. Τη μια μέρα το Ποτάμι είναι του Σημίτη, την άλλη μέρα το Ποτάμι είναι του Μπόμπολα, την άλλη μέρα το Ποτάμι είναι του Βαρδινογιάννη, την άλλη μέρα είναι του Αλαφούζου. Κάθε μέρα και ένα διαφορετικό σενάριο. Και τώρα μας λένε ότι το Ποτάμι είναι των τραπεζιτών. Και ποιοι το λένε; Το λένε οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν αποδεδειγμένα εμπλακεί σε συζητήσεις, πόσα μου δίνεις και τι να κάνω. Η οργή του λαού θα είναι πολύ σκληρή μαζί τους. Ο βούρκος θα τους καταπιεί. Και το Ποτάμι δυναμώνει για να καθαρίσει όλους αυτούς τους μικρούς και μεγάλους βούρκους» σημείωσε παράλληλα, ο επικεφαλής του «Ποταμιού».
Ερωτώμενος εάν θα μπορούσε να συνεργαστεί με τους ΑΝ.ΕΛ., ο Στ. Θεοδωράκης διέτεινε πως «δεν συνεργαζόμαστε με ακροδεξιούς, δεν συνεργαζόμαστε με ψεκασμένους. Το έχουμε ξεκαθαρίσει και το έχουμε συστήσει και σε κάποιους άλλους που πετούσαν τη σκούφια τους για να συνεργαστούν με τους ψεκασμένους ακροδεξιούς. Εμείς δεν συνεργαζόμαστε και γενικά το Ποτάμι δεν θα συνεργαστεί με τον βούρκο. Τον βούρκο που προσπαθεί να λερώσει ό,τι καινούριο υπάρχει για να παραμείνει να εκμεταλλεύεται την ελληνική κοινωνία. Αυτόν τον βούρκο εμείς θα τον καθαρίσουμε».

Τι μετέδιδε νωρίτερα το bankingnews.gr
Τον πρόεδρο του «Ποταμιού» Στ. Θεοδωράκη φέρεται να εμπλέκει στην υπόθεση χρηματισμού ο Γ. Αποστολόπουλος.
Ειδικότερα, εξερχόμενος της συνεδρίασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, ο Παύλος Χαϊκάλης, σε κατ’ ιδίαν συζήτηση με δημοσιογράφους, υποστήριξε πως ο Γ. Αποστολόπουλος του εκμυστηρεύτηκε πως ο Στ. Θεοδωράκης είναι «ο πιο έξυπνος γιατί τα παίρνει από παντού».
«Μου λέει ο ένας παίρνει από εδώ λίγα, ο άλλος πάει από εδώ, πάει από εκεί, μου λέει ότι ο άξονας τρομοκρατίας που υπάρχει, ενός επιχειρηματία και ενός καταδίκου, θα ενεργήσει σύντομα» σημείωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, επικαλούμενος τη στιχομυθία με τον Γ. Αποστολόπουλο.
Όσον αφορά το χρηματικό ποσό των 700.000 ευρώ, ο Π. Χαϊκάλης ενέπλεξε ένα υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος, καθώς αποκάλυψε πως η καταβολή των χρημάτων θα πραγματοποιούταν μέσω είτε του ίδιου του Γ. Αποστολόπουλου είτε του φρουρού ενός τραπεζίτη.
Ας σημειωθεί πως οι καταγγελίες του Π. Χαϊκάλη πραγματοποιήθηκαν, προτού η δικαιοσύνη ανακοινώσει πως θέτει στο αρχείο την υπόθεση χρηματισμού, λόγω ανεπάρκειας ενδείξεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης