Καμμένος: Παρακρατικοί μηχανισμοί της κυβέρνησης προσπαθούν να πλήξουν τους ΑΝΕΛ

Καμμένος: Παρακρατικοί μηχανισμοί της κυβέρνησης προσπαθούν να πλήξουν τους ΑΝΕΛ
Ο Αποστολόπουλος αποτελούσε μέρος του παρακρατικού μηχανισμού σύμφωνα με τον κ. Καμμένο
Παρακρατικούς μηχανισμούς της κυβέρνησης που έχουν ως στόχο να πλήξουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες κατήγγειλε ο Π. Καμμένος.
Μάλιστα ο κ. Καμμένος στοχοποίησε μεταξύ ως μέρος του παρακρατικού μηχανισμού και τον Γ. Αποστολόπυολο.
Σύμφωνα με το protothema.gr ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στην κατάθεση του στον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο, ανέφερε για τη συνάντηση Χαϊκάλη – Αποστολόπουλου: «Η μη λειτουργία των κινητών τηλεφώνων παρά μόνο του κ. Αποστολόπουλου σε ακτίνα 15 μέτρων μας υποψίασε για την παρουσία μηχανήματος "Τζάμερ" κι αφού έφυγε ο κ. Χαϊκάλης με τον κ. Αποστολόπουλο εντοπίστηκε συσκευή καταγραφής ήχου κάτω από το τραπέζι της συνάντησης και πιθανόν κάμερα σε ανιχνευτή φωτιάς στο ταβάνι» φέρεται να καταθέτει ο κ. Καμμένος.

Ο διάλογος Π. Καμμένου με τον εισαγγελέα
Εισαγγελέας:
Γιατί πιστεύετε ότι ο κ. Χαϊκάλης ευρισκόταν σε έντονη ανησυχία όταν προσήλθε στην εισαγγελία εφετών στις 6/12 λέγοντας ότι φοβόταν μήπως προλάβει κάποιος και δημοσιοποιήσει υλικό;
Π. Καμμένος:
Οι παρακρατικοί μηχανισμοί της κυβέρνησης και του ιδίου του πρωθυπουργού έχουν χρησιμοποιήσει όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να πλήξουν τους ανεξάρτητους Έλληνες. Ο Αποστολόπουλος αποτελούσε μέρος του παρακρατικού μηχανισμού. Καλώς λοιπόν ο κ. Χαϊκάλης φοβήθηκε ότι θα μπορούσαν να τον εκβιάσουν με το υποκλαπέν υλικό.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS