Τελευταία Νέα
Οικονομία

Κορκίδης (ΕΣΕΕ): Οι εκλογές να στείλουν μήνυμα στην ΕΕ για την αλλαγή της περιοριστικής πολιτικής

Κορκίδης (ΕΣΕΕ): Οι εκλογές να στείλουν μήνυμα στην ΕΕ για την αλλαγή της περιοριστικής πολιτικής
Ο κ. Κορκίδης τόνισε ότι «στη Δημοκρατία μπορεί να μην υπάρχουν αδιέξοδα, στην οικονομία όμως υπάρχουν»
Παρέμβαση με αφορμή τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και εν όψει των πρόωρων εκλογών πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης.
Ειδικότερα ο κ. Κορκίδης τόνισε με νόημα ότι «στη Δημοκρατία μπορεί να μην υπάρχουν αδιέξοδα, στην οικονομία όμως υπάρχουν», ενώ εξέφρασε την ελπίδα οι επικείμενες εκλογές να λειτουργήσουν ως μήνυμα προς τους Ευρωπαίους εταίρους για την αναγκαιότητα αλλαγής της περιοριστικής πολιτικής.
«Η ώρα κορυφαίας ευθύνης για τους ''300'', στην τελευταία και άκαρπη ψηφοφορία για εκλογή ΠτΔ, όπως ήταν αναμενόμενο, τουλάχιστον κατέληξε στη λύτρωση όλων, με τη διάλυση της χειρότερης μεταπολιτευτικής Βουλής στη κρισιμότερη περίοδο για τη χώρα», σχολίασε.
Όπως είπε, εκείνο που τελικά κρίθηκε με τη σημερινή ψηφοφορία είναι η επιλογή των εκπροσώπων του λαού στη Βουλή, να μην ανταποκριθούν στην εκλογή ΠτΔ και να επιλέξουν να μεταθέσουν την ευθύνη των πολιτικών εξελίξεων στον ελληνικό λαό.
«Οι Έλληνες μικρομεσαίοι, πάντα σεβόμαστε κάθε δημοκρατική διαδικασία, έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας και σαφέστατα εμπιστοσύνη στη κρίση των απλών πολιτών να αποφασίζουν ώριμα», κατέληξε ο κ. Κορκίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης