Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Μεγάλου: H Eurobank θα στηρίξει τις δεσμεύσεις της και θα διπλασιάσει τη χρηματοδότηση το 2015

Μεγάλου: H Eurobank θα στηρίξει τις δεσμεύσεις της και θα διπλασιάσει τη χρηματοδότηση το 2015
Αποφασισμένη να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της για το 2015 η Eurobank
Τη βούληση και αποφασιστικότητα της Eurobank, να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της για το 2015, για στήριξη τωμ των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών με διπλασιασμό της χρηματοδότησης, επανέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της τράπεζας, Χρήστος Μεγάλου.
Σε επιστολή του προς τους εργαζομένους της Eurobank, ο Χρ. Μεγάλου αναλύει για ποιους λόγους το 2014 ήταν χρονιά ορόσημο για την τράπεζα, περιγράφοντας ταυτόχρονα τους στόχους που έχει θέσει την ίδια στιγμή για το νέο έτος, 2015.

Το περιεχόμενο της επιστολής του Χρ. Μεγάλου στους εργαζομένους της Eurobank

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Στο κατώφλι της καινούργιας χρονιάς, θα ήθελα να ευχηθώ σε εσάς και στις οικογένειες σας, καλή Χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα και δύναμη.
Το 2014 αποτέλεσε για την Eurobank χρονιά - σταθμό στην πορεία της, χρονιά κατά την οποία κατέστη η πιο ιδιωτική και διεθνοποιημένη ελληνική τράπεζα και κατοχύρωσε τη θέση της ως μίας εκ των τεσσάρων συστημικών τραπεζών.
Η χρονιά αυτή είχε τρία ορόσημα:
- Ολοκλήρωση λειτουργικής ενοποίησης με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
- Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 2,9 δισ. ευρώ
- Επιτυχής δοκιμασία Stress Tests της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας
Οι επιτυχίες αυτές, μάς επιτρέπουν να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις του 2015 με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, προσδοκώντας βάσιμα την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει:
- Να είμαστε κοντά στους πελάτες μας για να τους προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στη βάση του αμοιβαίου οφέλους, επιβεβαιώνοντας το «υπεύθυνα δίπλα σας».
- Να είμαστε προσηλωμένοι στον έλεγχο των πάσης φύσεως κινδύνων που απορρέουν από την δραστηριότητά μας.
- Να έχουμε σαν γνώμονα των ενεργειών μας τις αξίες μας, που είναι η ομαδική εργασία, η αξιοκρατία, η προσήλωση στην ποιότητα, ο αλληλοσεβασμός και η κοινωνική ευθύνη.
Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε πράξη τις Δεσμεύσεις μας, όπως τις ανακοινώσαμε για το 2015: στήριξη των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών με διπλασιασμό της χρηματοδότησης, πολλαπλή στήριξη των εξαγωγικών δραστηριοτήτων και υποστήριξη της καινοτόμου επιχειρηματικότητας.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις προσπάθειες που καταβάλατε, να σας συγχαρώ για όσα όλοι μαζί κατακτήσαμε και να ευχηθώ και πάλι Καλή Χρονιά με νέες επιτυχίες!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης