Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intracom: Δεκτά από το Πρωτοδικείο τα ασφαλιστικά μέτρα της Teledome - Δέσμευση περιουσιακών στοιχείων έως 41 εκατ

tags :
Intracom: Δεκτά από το Πρωτοδικείο τα ασφαλιστικά μέτρα της Teledome - Δέσμευση περιουσιακών στοιχείων έως 41 εκατ
Η διάρκεια ισχύος ή η πιθανή κατάπτωσή τους θα συζητηθεί στις 14/05/2015
Δεκτά έκανε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τα ασφαλιστικά μέτρα της Teledome κατά της Intracom με αίτημα τη δέσμευση περιουσιακών στοιχείων της τελευταίας μέχρι του ποσού των 41 εκατ. ευρώ, με ημερομηνία συζητήσεως την 3η Δεκεμβρίου 2014.
Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η Intracom αναφέρει:
Επί της ως άνω αίτησης εκδόθηκε η υπ΄ αριθμ. 190/2015 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων), η οποία έκανε δεκτή την αίτηση και διέταξε την εντός προθεσμίας 10 ημερών από τις 14.01.2015, οπότε και επιδόθηκε στην Εταιρία η εν λόγω απόφαση, παράδοση από αυτήν (την Εταιρία) σε καθέναν από τους αιτούντες εγγυητικής επιστολής, αξιόχρεης νόμιμα λειτουργούσας στην Ελλάδα Τράπεζας, ύψους ίσου με το αιτούμενο από κάθε αιτούντα ποσό, ανερχομένου του συνόλου των εγγυητικών στο ποσό των € 41 εκατ. περίπου.
Η διάρκεια ισχύος των εν λόγω εγγυητικών ή η πιθανή κατάπτωσή τους θα εξαρτηθεί από το περιεχόμενο της απόφασης του Εφετείου Αθηνών επί της από 30.09.2014 ασκηθείσας από την Εταιρία έφεσης κατά της υπ. αριθμ. 3389/2014 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία ορίστηκε να συζητηθεί στις 14.05.2015.
Η Εταιρία θα δημοσιοποιήσει εγκαίρως σύμφωνα με το νόμο για την πλήρη και ακριβή ενημέρωση των μετόχων της και του επενδυτικού κοινού, κάθε νέα σημαντική μεταβολή ή εξέλιξη που θα προκύψει για το θέμα αυτό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης