Τραπεζικά νέα

Εξοργισμένοι στο Μαξίμου με τον Χ. Μεγάλου (Eurobank), τον κατηγορούν για παρασκηνιακές επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ

Εξοργισμένοι στο Μαξίμου με τον Χ. Μεγάλου (Eurobank), τον κατηγορούν για παρασκηνιακές επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ
Το bankingnews.gr εγκαινιάζει συνεργασία με κορυφαίο τραπεζικό στέλεχος (που ήταν τραπεζικό στέλεχος) και γνωρίζει πολύ παρασκήνιο στο banking.....
(upd) Εξοργισμένοι είναι οι κύκλοι στο Μέγαρο Μαξίμου με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Eurobank Χρήστο Μεγάλου καθώς θεωρούν ότι εσχάτως πραγματοποιεί, παρασκηνιακές επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ σε μια περίοδο όπου η ΝΔ δίνει ένα μεγάλο πολιτικό αγώνα.
Ο Χρήστος Μεγάλου ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank τοποθετήθηκε όχι από την egon zehnder αλλά ήταν υπόδειξη του Αντώνη Σαμαρά και του συμβούλου του κ Παπασταύρου.
Υλοποίησε την αύξηση κεφαλαίου της Eurobank 2,86 δισεκ. και κατέστησε ξανά ιδιωτική την τράπεζα, πλέον το ΤΧΣ κατέχει το 35% και το υπόλοιπο 65% ιδιώτες.
Το κείμενο αυτό δεν έχει γραφεί για να αξιολογήσει τις επιχειρηματικές επιδόσεις του Χρήστου Μεγάλου αλλά για να καταδείξει μια πολιτική διάσταση που δεν μπορεί να κρατηθεί κρυφή.
Συγκεκριμένα ενώ όλοι γνωρίζουν ότι ο Χρήστος Μεγάλου της Eurobank είχε όχι απλά ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με την ΝΔ, στηρίζει την ΝΔ και τον Σαμαρά, εσχάτως φαίνεται ότι έχει αλλάξει στρατόπεδο.
Από την μια χρησιμοποιεί την καλοπληρωμένη ομάδα της V+O (Βαρβιτσιώτης) για να διατηρεί διαύλους επικοινωνίας με όλο τον μηχανισμό της ΝΔ και από την άλλη χρησιμοποιεί στελέχη του ομίλου όπως ο κ Κατσούλας ο οποίος φέρεται να δίνει συμβουλές σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για μείζονος σημασίας θέματα.
Ταυτόχρονα δύο κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (τουλάχιστον) επιβεβαιώνουν την προσπάθεια προσέγγισης του Χ. Μεγάλου χωρίς να προβαίνουν σε άλλα σχόλια.
Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχε αναφερθεί ότι ο Χ. Μεγάλου έδωσε το email στο Μαξίμου το γνωστό email όπου η Capital Group απαξίωνε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Λονδίνο.
Αυτό δεν αποδείχθηκε αλλά τότε στελέχη του Μαξίμου διέρρεαν ότι «ο Χρήστος Μεγάλου είναι δικός μας και μας βοηθάει».
Στο Μαξίμου είναι εξοργισμένοι, θεωρούν ότι αυτή η κυβίστηση σε αυτή την χρονική στιγμή εξυπηρετεί μόνο τα προσωπικά σχέδια του Χ. Μεγάλου και διερωτώνται αν όλα αυτά είναι σε γνώση των βασικών μετόχων.
Το Fairfax μας στηρίζει με την στάση του, ωστόσο γιατί επιτρέπει να συμβαίνουν όλα αυτά διερωτώνται στο Μαξίμου;
Τα ερωτήματα που τίθενται είναι
1)Υπάρχουν ή όχι παρασκηνιακές διεργασίες του Χ. Μεγάλου με τον ΣΥΡΙΖΑ και σε πιο επίπεδο;
2)Στο Μαξίμου γιατί είναι εξοργισμένοι και ανέφεραν στο παρελθόν ο Χρήστος μας Βοηθάει;
3)Πόσα χρήματα έχει λάβει η V+O από την Eurobank και για ποιες υπηρεσίες;
4)Ποιος είναι ο ρόλος Κατσούλα στις επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ;
5)Οι βασικοί μέτοχοι είναι ενημερωμένοι για τις κινήσεις αυτές;
Το Fairfax έχει δώσει ρητή εντολή να μην εμπλακεί η Eurobank στις πολιτικές εξελίξεις
6)Τι λένε τα στελέχη της τράπεζας για όλα αυτά;
7)Τέλος ποιος έστειλε το email στο Μαξίμου με στόχο να χτυπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ;

Υπογραφή
Μυστικός Τραπεζίτης

(Ο μυστικός τραπεζίτης ήταν ένα κορυφαίο στέλεχος στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα που γνωρίζει τα πάντα για τις διοικήσεις των τραπεζών….τα πάντα.
Θα υπογράφει ως ο Μυστικός Τραπεζίτης και θα αποκαλύπτει όλα όσα συμβαίνουν ή συνέβησαν στις ελληνικές τράπεζες).
Τον μυστικό τραπεζίτη όλοι τον γνωρίζουν, όλοι μηδενός εξαιρουμένου και αποφάσισε μέσω του βήματος στο bankingnews.gr να αποκαλύπτει το παρασκήνιο…
Θα αποκαλύπτει τα πάντα.

(πρώτη ενημέρωση 19 Ιανουαρίου 2015, 08:15)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης