Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Άνοιγμα» ΣΥΡΙΖΑ στους ένστολους: «Να ψηφίσουν χωρίς φόβο - Δεν θα αφοπλίσουμε την αστυνομία»

«Άνοιγμα» ΣΥΡΙΖΑ στους ένστολους: «Να ψηφίσουν χωρίς φόβο - Δεν θα αφοπλίσουμε την αστυνομία»
Απαντώντας στα περί αφοπλισμού της Αστυνομίας ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «είναι μία προπαγανδιστική τακτική της κυβέρνησης για να τρομοκρατήσει»
Να ψηφίσουν χωρίς φόβο κάλεσε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ τους αστυνομικούς καθώς «όχι μόνο δεν θα τους αφοπλίσει αλλά θα τους εξοπλίσει υλικοτεχνικά και θεσμικά».
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συνάντηση αντιπροσωπείας με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) «το προεδρείο της ομοσπονδίας των Αστυνομικών, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη μέχρι σήμερα απαξιωτική στάση των κυβερνήσεων απέναντι στους Αστυνομικούς και τα προβλήματά τους και κατέθεσαν το διεκδικητικό τους πλαίσιο», ενώ από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, τονίστηκε, ότι οποιαδήποτε αλλαγή στην ΕΛΑΣ θα είναι αποτέλεσμα ευρύτατου διαλόγου και συναίνεσης. Ως προς το οικονομικό και ασφαλιστικό των ενστόλων οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς και Τάσος Μαυρόπουλος είπαν, ότι θέση του κόμματος είναι η αποκατάσταση των αποδοχών τους και η κατάργηση του άρθρου για το ΤΕΑΠΑΣΑ.
«Ζητήθηκε από τους Αστυνομικούς να ψηφίσουν χωρίς φόβο. Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν θα τους αφοπλίσει, αλλά θα τους εξοπλίσει υλικοτεχνικά και θεσμικά, διασφαλίζοντάς τους από τους κινδύνους που διατρέχουν», αναφέται σε σχετική ανακοίνωση.
Απαντώντας στα περί αφοπλισμού της Αστυνομίας ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «είναι μία προπαγανδιστική τακτική της κυβέρνησης να τρομοκρατήσει τόσο τους Αστυνομικούς, όσο και την κοινωνία.
Η κυβέρνηση «ρίχνει τη μπάλα έξω από το γήπεδο» για να μην απολογηθεί για τη ληστρική επιδρομή σε βάρος των αποδοχών του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων και την απαξίωση των Υπηρεσιών».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης