Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Nexans: Θα συμμετάσχει σε διαγωνισμό της ΑΔΜΗΕ στην Καλαμάτα, ύψους 7,2 εκατ. ευρώ

Nexans: Θα συμμετάσχει σε διαγωνισμό της ΑΔΜΗΕ στην Καλαμάτα, ύψους 7,2 εκατ. ευρώ
Αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος υπόγειων καλωδίων
Την πρόθεσή της να συμμετάσχει, είτε η ίδια αυτοτελώς είτε ως μέλος κοινοπραξίας σε διαδικασίες ανάθεσης έργων ή προμηθειών, ανακοίνωσε η εταιρεία Nexans.
Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία προτίθεται να συμμετάσχει, είτε η ίδια αυτοτελώς είτε ως μέλος κοινοπραξίας, στον διαγωνισμό της Ανώνυμης Εταιρείας «Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας» με διακριτικό τίτλο ΑΔΜΗΕ, με ανοικτή διαδικασία και με κριτήριο ανάθεσης την χαμηλότερη τιμή, για την ανάδειξη αναδόχου, στο έργο: «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος υπογείων καλωδίων για την υπογειοποίηση τμήματος της εναέριας Γραμμής Μεταφοράς 150 kV, διπλού κυκλώματος Μεγαλόπολη Ι – Καλαμάτα Ι στην περιοχή της Καλαμάτας», συνολικού προϋπολογισμού, κατά τη μελέτη του ΑΔΜΗΕ, 7.200.000 ευρώ, με αριθμ. διακήρυξης ΔΑΠΜ-41412.
Ως ημερομηνία παραλαβής και αποσφράγισης των προσφορών για τον εν λόγω διαγωνισμό έχει ορισθεί η 10η Φεβρουαρίου 2015 ή σε περίπτωση αναβολής η νέα ημερομηνία που προς τούτο θα ορισθεί.
Επίσης ανακοινώνεται ότι, με τη διάταξη της παρ. 3 του άρθρου 2 του Π.Δ. 82/1996, προβλέπεται ότι η εταιρεία προκειμένου να επιτρέψει στους μετόχους της, που είναι ανώνυμες εταιρείες, να συμμετάσχουν στη γενική συνέλευση της εταιρείας ή να τους καταβάλει μέρισμα, ελέγχει τη συμμόρφωση τους με την προβλεπόμενη από την κείμενη νομοθεσία υποχρέωση ονομαστικοποίησης των μετοχών τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης