Τουρκολιάς στον ΣΥΡΙΖΑ: Τοποθετήστε όποιον θέλετε στην Εθνική αρκεί να μην είναι οι Καραμούζης και Θωμόπουλος

Τουρκολιάς στον ΣΥΡΙΖΑ: Τοποθετήστε όποιον θέλετε στην Εθνική αρκεί να μην είναι οι Καραμούζης και Θωμόπουλος
Ο Αλέξανδρος Τουρκολιάς εφόσον και Καραμούζης και Θωμόπουλος επιβεβαιώνουν ότι αυτή η δήλωση έχει γίνει είναι λάθος και έχει σφάλει.
Σοκάρει η θέση που φέρεται να εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Αλέξανδρος Τουρκολιάς σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Αλέξανδρος Τουρκολιάς διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής τράπεζας και διορισμένος από την κυβέρνηση Σαμαρά σε συνομιλία που είχε με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να δήλωσε ότι «έχετε κάθε δικαίωμα να φέρεται τον οποιαδήποτε στην Εθνική αρκεί να μην είναι ο Άνθιμος Θωμόπουλος και ο Νίκος Καραμούζης».
Πραγματικά προκαλεί κατάπληξη η δήλωση αυτή αν όντως έχει λεχθεί.
Το bankingnews.gr επικοινώνησε και με τα δύο στελέχη και τους ρώτησε ευθέως αν υπάρχει επικοινωνία Τουρκολιά και ΣΥΡΙΖΑ με αυτό το αντικείμενο.
Η απάντηση που λάβαμε ήταν σοκαριστική «ναι έχουμε πληροφορηθεί ότι ο Τουρκολιάς δήλωσε αυτά στον ΣΥΡΙΖΑ».
Ο Τουρκολιάς εφόσον και τα δύο στελέχη της Πειραιώς επιβεβαιώνουν ότι γνωρίζουν για την δήλωση αυτή, έχει υποπέσει σε μεγάλο λάθος.
Εσχάτως είχε κινηθεί θεσμικά και η στάση του είχε επιδοκιμαστεί αλλά είναι ακατανόητη η δήλωση αυτή.
Ο Τουρκολιάς έχει θέμα με τον Καραμούζη και με τον Θωμόπουλο.
Οι σχέσεις τους είναι απλά τραγικές ή κατά το ορθότερο πολύ τραγικές.
Οι σχέσεις Τουρκολιά – Καραμούζη επιδεινώθηκαν με το αποτυχημένο deal μεταξύ Εθνικής και Eurobank ενώ οι σχέσεις με τον Θωμόπουλο επιδεινώθηκαν….όταν ο Τουρκολιάς αποφάσισε με συνοπτικές διαδικασίας να καθαρίσει τον Θωμόπουλο από την Εθνική τράπεζα.
Να θυμίσουμε ότι Τουρκολιάς και Θωμόπουλος είχαν τις ίδιες διοικητικές θέσεις στην Εθνική τράπεζα κάτω από τον Αράπογλου και ακολούθως τον Απόστολο Ταμβακάκη που διοίκησαν την Εθνική τράπεζα.
Η κόντρα επιδεινώθηκε όταν η Εθνική συμψήφισε την αποζημίωση του Θωμόπουλου με στεγαστικό δάνειο που είχε συνάψει και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στην Πειραιώς.
Ο Αλέξανδρος Τουρκολιάς εφόσον και Καραμούζης και Θωμόπουλος επιβεβαιώνουν ότι αυτή η δήλωση έχει γίνει είναι λάθος και έχει σφάλει.
Η ανωτερότητα ενός manager φαίνεται τις περιόδους συναισθηματικής φόρτισης.
Τον έλεγχο της Εθνικής δεν τον έχει ο Λάτσης αλλά το ελληνικό κράτος μέσω του ΤΧΣ και αυτό το αγνόησε ο Α. Τουρκολιάς.
Η δήλωση αυτή του Τουρκολιά ήταν άστοχη, 100% λανθασμένη και σίγουρα ατυχής καθώς αποδεικνύει ότι έχει εμμονές.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS