Τελευταία Νέα
Διεθνή

Vodafone: Στις 19 δισ. στερλίνες το «στοίχημα» για αλλαγή και ανάπτυξη στις τηλεπικοινωνίες

tags :
Vodafone: Στις 19 δισ. στερλίνες το «στοίχημα» για αλλαγή και ανάπτυξη στις τηλεπικοινωνίες
Η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας συνεχίζει την προσπάθεια για να κυριαρχήσει και να αναπτύξει το πρόγραμμα και το εύρος των υπηρεσιών της έχοντας φθάσει στα «μισά» από τη συνολική επένδυση των 19 δισ. στερλινών
Στις 10,88 δισ. στερλίνες διαμορφώθηκαν τα έσοδα της Vodafone, κατά το δ' τρίμηνο του 2014, διαψεύδοντας επί τα βελτίω τις εκτιμήσεις των αναλυτών για έσοδα ύψους 10,4 δισ. στερλινών και κάνοντας τα στελέχη της εταιρείας να αισιοδοξούν.
Η Vodafone προσπαθεί να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δίνονται στην ευρωπαϊκή αγορά, με πιθανές συνεργασίες και ανάπτυξη του δικτύου, της υποδομής και της δημιουργίας πακέτων προφοράς.
Με αυτό τον σκοπό, η Vodafone βρίσκεται εν μέσω εφαρμογής ενός αναδιαρθρωτικού και εκσυγχρονιστικού προγράμματος, ύψους 19 δισ. ευρώ.
Σε μια αγορά που αναρρώνει, όπως αυτή της Ευρώπης, η Vodafone, παρακολουθώντας τον ανταγωνισμό, στοχεύει σε στρατηγικές συνεργασίες.
Στην Αγγλία, συγκεκριμένα, τη στιγμή που η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας BT με τεράστιο μερίδιο στην αγορά συμφωνεί να εξαγοράσει τον μεγαλύτερο πάροχο ασύρματο δικτύου με 12,5 δισεκ. λίρες, η Vodafone, και συγκεκριμένα ο διευθύνων σύμβουλος V.Colao, δηλώνει πως θα προσφέρει υπηρεσίες internet και τηλεόρασης σε συνεργασία με την BT ενώ στα σκαριά βρίσκεται και η συνεργασία με την εταιρεία τηλεπικοινωνιών Liberty.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης