Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Κατρούγκαλος: Σκάνδαλο η μη εκτέλεση των αποφάσεων του ΑΣΕΠ, προσβάλλει το κράτος δικαίου

Γ. Κατρούγκαλος: Σκάνδαλο η μη εκτέλεση των αποφάσεων του ΑΣΕΠ, προσβάλλει το κράτος δικαίου
Διαβεβαίωσε ότι θα αποκατασταθεί η νομιμότητα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Σκανδαλώδη χαρακτήρισε τη μη εκτέλεση των αποφάσεων του ΑΣΕΠ ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γ. Κατρούγκαλος, σε συνάντηση που είχε με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αδιόριστων ΑΣΕΠ.
Όπως ανέφερε, «η μη εκτέλεση δικαστικών αμετάκλητων αποφάσεων που αφορούν προσωπικό της διοίκησης και η μη εφαρμογή αποφάσεων του ΑΣΕΠ για διορισμό στο δημόσιο αποτελεί σκάνδαλο γιατί προσβάλλει τη νομιμότητα και το κράτος δικαίου».
Πρόσθεσε ακόμη ότι «με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αδιόριστων Επιτυχόντων ΑΣΕΠ συμφωνήσαμε ότι θα αποκατασταθεί η νομιμότητα, επισημαίνοντας ότι θα χρειαστεί να γίνει μια επανατοποθέτηση - επαναπρογραμματισμός ανά υπουργείο ανάλογα με τις νέες ανάγκες που έχουν προκύψει.
»Το δέχτηκαν καλόπιστα αντιλαμβανόμενοι και αυτοί ότι δεν μας αφορά μόνο το θέμα της δικαιοσύνης ατομικά, αλλά και η ανάγκη αναδιοργάνωσης της δημοσίας διοίκησης έτσι ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τις άμεσες και πιεστικές ανάγκες». Από την πλευρά του Πανελληνίου Συλλόγου Αδιόριστων ΑΣΕΠ, επικρίθηκαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις για τις τακτικές που ακολούθησαν, κρατώντας σε μια ιδιότυπη ομηρία ανθρώπους που είχαν πιστέψει στην αξιοκρατία και την αξιοπιστία της πολιτείας και συμμετείχαν σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης