Τελευταία Νέα
Οικονομία

Κορκίδης: Ψυχραιμία η μόνη αντίδραση της αγοράς εν αναμονή των πολιτικο-οικονομικών εξελίξεων

Κορκίδης: Ψυχραιμία η μόνη αντίδραση της αγοράς εν αναμονή των πολιτικο-οικονομικών εξελίξεων
Η ΕΣΕΕ επιθυμεί την επίτευξη αμοιβαίας πολιτικής και οικονομικής συμφωνίας, που θα ανταποκρίνεται στις ευρωπαϊκές απαιτήσεις, τόνισε
Την επίτευξη αμοιβαίας πολιτικής και οικονομικής συμφωνίας, που θα ανταποκρίνεται στις ευρωπαϊκές απαιτήσεις, αλλά και τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας επιθυμεί η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), σύμφωνα με δηλώσεις του πρόεδρου της, Βασίλη Κορκίδη.
Σε κάθε περίπτωση, σημείωσε ο κ. Κορκίδης, ο επιχειρηματικός κόσμος τελεί σε αναμονή των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, με την ελπίδα ότι θα ταυτίζονται με τις προεκλογικές εξαγγελίες αναφορικά με τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.
«Ωστόσο, όσο η Ελλάδα θα βρίσκεται στο προσκήνιο της διεθνούς και ευρωπαϊκής επικαιρότητας, η διαπραγμάτευση θα εκκρεμεί και η πολιτική αμφισβήτηση θα μονοπωλεί τη καθημερινότητά μας, η ελληνική αγορά θα βρίσκεται σε απραξία.
»Εμείς οι άνθρωποι της αγοράς είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι, θεωρώντας ότι η διαβούλευση μπορεί να άρχισε, αλλά η διαπραγμάτευση απέχει πολύ στο να καταλήξει σε ασφαλή λύση.
Μετά την κλιμάκωση της έντασης, ελπίζουμε να ακολουθήσει η εκτόνωση και είναι αυτονόητο ότι επιθυμούμε το θετικό σενάριο της διαπραγμάτευσης και φυσικά της συμφωνίας. Για την αγορά υπάρχει μία μόνο αντίδραση, η ψυχραιμία», τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης