Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασιδιάρης (Χρυσή Αυγή): Δημοψήφισμα για ευρώ ή δραχμή εάν αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις

Κασιδιάρης (Χρυσή Αυγή): Δημοψήφισμα για ευρώ ή δραχμή εάν αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις
Να υπάρξει στήριξη σε κάθε ενέργεια της κυβέρνησης που είναι ενάντια σε όσους έβαλαν την χώρα στην κρίση ζητά ο Ηλ. Κασιδιάρης
Να διενεργηθεί δημοψήφισμα για την παραμονή στο ευρώ ή την επιστροφή στη δραχμή, εάν αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους εταίρους ζητά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.
«Εάν οι διαπραγματεύσεις οδηγηθούν σε αποτυχία και προκληθεί κρίση τότε μονόδρομος είναι το δημοψήφισμα για το αν θα παραμείνουμε στο ευρώ ή θα πάμε στην δραχμή» υποστήριξε ο κ.Κασιδιάρης, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να υπάρξει συμπαράσταση και στήριξη σε κάθε ενέργεια της κυβέρνησης που θα είναι ενάντια σε όσους έβαλαν τη χώρα στην κρίση.
Παράλληλα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα επί των προγραμματικών δηλώσεων, τόνισε ότι δεν ανέφερε τίποτα για κατάργηση των μνημονίων, υπογραμμίζοντας πως «ο Βαρουφάκης μάλιστα είπε ότι συμφωνεί με το 70% του μνημονίου».
«Εμείς συμφωνούμε να φύγει η τρόικα από την Ελλάδα.
Πώς γίνεται αυτό όμως όταν σήμερα έχουμε συναντήσεις Βαρουφάκη - Δραγασάκη με Βίζερ και Κοστέλο που εκπροσωπούν την τρόικα.
Μέσα σε 10 ημέρες την ξαναφέρατε στην Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Κασιδιάρης, ο οποίος κατηγόρησε την ελληνική κυβέρνηση για διγλωσσία, αναφέροντας πως η κυβέρνηση χρησιμοποιεί άλλα επιχειρήματα όταν είναι στο εξωτερικό.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ζήτησε παράλληλα να υπάρξει άμεση στροφή της Ελλάδας, ως προς την εξωτερική πολιτική της, προς τη Ρωσία, ενώ έκανε λόγο για την ανάγκη να υπάρξει «ένωση» Ελλάδας - Κύπρου μέσω των εμπορικών τους ζωνών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης