Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Commerzbank: Απίθανη μια συμφωνία Ελλάδας - δανειστών στο Eurogroup της Τετάρτης - Αστάθεια στις αγορές

Commerzbank: Απίθανη μια συμφωνία Ελλάδας - δανειστών στο Eurogroup της Τετάρτης - Αστάθεια στις αγορές
Η συζήτηση για το ελληνικό ζήτημα θα συνεχιστεί και στο τακτικό Eurogroup της Δευτέρας 16 Φεβρουαρίου
Διατήρηση της αστάθειας στις αγορές και αυτή την εβδομάδα προβλέπει η Commerzbank, λόγω της συνεχιζόμενης, όπως εξηγεί, πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ Ελλάδας και δανειστών.
"Η αστάθεια στις αγορές θα συνεχιστεί", εκτιμούν οι αναλυτές της γερμανικής επενδυτικής τράπεζας, σε νέα 6σέλιδη έκθεσή τους, υπό τον τίτλο "European Sunrise".
Όπως εξηγεί η Commerzbank, ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, παρουσίασε το βράδυ της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου στην ελληνική βουλή τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησής του.
Ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται αποφασισμένος να τηρήσει τις θέσεις του, τις οποίες και θα παρουσιάσει την ερχόμενη Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου στη Σύνοδο Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών.
Μια μέρα νωρίτερα, την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, την ελληνική πρόταση θα παρουσιάσει στο Eurogroup, ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, Γ. Βαρουφάκης.
"Μια αναλυτική και διεξοδική συμφωνία στο Eurogroup της Τετάρτης 11 Φεβρουαρίου είναι δύσκολο να υπάρξει", προβλέπουν οι αναλυτές της γερμανικής τράπεζας.
"Η συζήτηση για το ελληνικό ζήτημα θα συνεχιστεί και στο τακτικό Eurogroup της Δευτέρας 16 Φεβρουαρίου", καταλήγει η Commerzbank.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης