Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Reds: Υπεγράφη συμφωνία εμπορικής μίσθωσης ακινήτου με τη Μάλλιαρης

tags :
Reds: Υπεγράφη συμφωνία εμπορικής μίσθωσης ακινήτου με τη Μάλλιαρης
Αφορά τη λειτουργία καταστήματος λιανικής πώλησης γυναικείων ψευδοκοσμημάτων
Συμφωνία εμπορικής μίσθωσης με την εταιρεία Μάλλιαρης υπέγραψε η Reds, για τη λειτουργία καταστήματος στο εμπορικό πάρκο Smart Park.
Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η REDS υπέγραψε συμφωνία εμπορικής μίσθωσης με την εταιρεία Μάλλιαρης Ανώνυμη Εισαγωγική και Εξαγωγική Εταιρεία, που διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα Master Franchise στην Ελλάδα της παγκόσμιας αλυσίδας «Claire's», για τη λειτουργία καταστήματος λιανικής πώλησης γυναικείων ψευδοκοσμημάτων, αξεσουάρ μαλλιών και λοιπών αξεσουάρ, συνολικής επιφάνειας περίπου 111 τ.μ., στο εμπορικό πάρκο Smart Park στα Σπάτα, που αναπτύσσει η θυγατρική της εταιρεία Γυαλού Εμπορική και Τουριστική Α.Ε.
H αλυσίδα «Claire's», σημειώνεται, αποτελεί παγκοσμίως μια από τις ηγέτιδες στον τομέα της λιανικής πώλησης αξεσουάρ μόδας και ψευδοκοσμημάτων σε προσιτές τιμές για νεαρές γυναίκες και κορίτσια.
Μέσω θυγατρικών της λειτουργεί περίπου 3.000 καταστήματα σε 17 χώρες στην Ευρώπη και Βόρεια Αμερική, ενώ λειτουργεί με το σύστημα franchise 430 καταστήματα σε 28 χώρες κυρίως της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ασίας, καθώς και Κεντρικής και Νότιας Αμερικής.
Το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί μια ακόμη παρουσία της αλυσίδας «Claire's» στην Ελλάδα, ενισχύει το μίγμα του προσφερόμενου προϊόντος στους επισκέπτες του Πάρκου και επιβεβαιώνει τη δυναμική του Smart Park, σημειώνεται.
Το ποσοστό κάλυψης των επιφανειών εμπορικής μίσθωσης του Smart Park αγγίζει το 100%. Κατά το έτος 2014 η μέση επισκεψιμότητά του αυξήθηκε κατά 12% και ο καθαρός κύκλος εργασιών του αυξήθηκε κατά 15,8% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης