Επιχειρήσεις

Forthnet: Εκπληρώνονται στο ακέραιο οι υποχρεώσεις προς το ελληνικό δημόσιο

tags :
Forthnet: Εκπληρώνονται στο ακέραιο οι υποχρεώσεις προς το ελληνικό δημόσιο
Ανακοίνωση της εταιρείας για τον καταλογισμό οικονομικού ανταλλάγματος σε τηλεοπτικούς σταθμούς για τη χρήση συχνοτήτων
Οι υποχρεώσεις της Forthnet προς το ελληνικό δημόσιο εκπληρώνονται στο ακέραιο και το αυτό θα συνεχίσει να πράττει η εταιρεία, όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή της με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης να καταλογίσει οικονομικό αντάλλαγμα σε τηλεοπτικούς σταθμούς για τη χρήση συχνοτήτων.
Όπως σημειώνεται, για την αποφυγή δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων, αλλά και για την πλήρη ενημέρωση του κοινού, η εταιρεία γνωστοποιεί τα ακόλουθα:
• Η εταιρεία Forthnet έχει καταβάλει στο ελληνικό δημόσιο από την αρχή της λειτουργίας της μέχρι σήμερα το ποσό των 77,5 εκατ. ευρώ, τόσο για τη δορυφορική εκπομπή όσο και για τη χρήση των επίγειων συχνοτήτων.
• Είναι αποκλειστική ευθύνη της πολιτείας να καταλογίζει τα τέλη σε κάθε υπόχρεο φορέα.
Τα τέλη για τα έτη 2011, 2012 και 2013 έχουν ήδη επιβαρύνει τα οικονομικά αποτελέσματα των αντίστοιχων χρήσεων και περιλαμβάνονται στις υποχρεώσεις της εταιρείας.
• Όπως έχουμε εκπληρώσει στο ακέραιο μέχρι σήμερα, κάθε σχετική υποχρέωση προς το ελληνικό δημόσιο, το αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε και για τα ανωτέρω ποσά σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης