Μύλοι Λούλη: Ιδρύει Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας στο Κερατσίνι

Μύλοι Λούλη: Ιδρύει Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας στο Κερατσίνι
Στόχος της σχολής, ο ρόλος της οποίας δεν θα είναι κερδοσκοπικός, είναι να ενισχύσει την εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου
Στη δημιουργία Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας προχώρησε η Μύλοι Λούλη, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας εξέλιξης και βελτίωσης και ευρισκόμενη πάντα στο πλευρό του επαγγελματία αρτοποιού και ζαχαροπλάστη.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η έλλειψη ταχύρρυθμων επαγγελματικών σεμιναρίων σε θέματα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής τα οποία απευθύνονται σε επαγγελματίες και εργαζόμενους του χώρου, οδήγησε στη δημιουργία αυτής της σχολής.
Η Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας στεγάζεται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα που δημιουργήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μύλοι Λούλη στο Κερατσίνι Αττικής.
Για τη δημιουργία της απαιτήθηκαν μήνες μελετών και εργασιών, αφού η αίθουσα όπου θα πραγματοποιούνται τα σεμινάρια, σχεδιάστηκε με την καθοδήγηση ειδικών, έτσι ώστε τόσο κατασκευαστικά όσο και εκπαιδευτικά να πληρούνται οι καλύτερες προϋποθέσεις για την άριστη διεξαγωγή των σεμιναρίων.
Η αίθουσα, δομημένη αμφιθεατρικά, διαθέτει όλα τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα αρτοποιίας, χώρο διαλείμματος και οπτικοακουστικά συστήματα, προκειμένου ο κάθε σπουδαστής να μπορεί να έχει την καλύτερη δυνατή εκπαιδευτική εμπειρία.
Η Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας θα πλαισιωθεί από επαγγελματίες του εκπαιδευτικού χώρου έτσι ώστε να δώσει το καλύτερο δυνατόν επίπεδο μόρφωσης στους σπουδαστές.
Το πρόγραμμά της αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2015.
Τα μαθήματα τα οποία θα διδάσκονται θα ανήκουν σε τρεις βασικές κατηγορίες: Τεχνική Αρτοποίησης και Ζαχαροπλαστικής, Τεχνολογία Τροφίμων, Διοίκηση Επιχείρησης Αρτοποιείου. Το κοινό της σχολής θα αποτελούν όλοι οι άμεσα και έμμεσα εργαζόμενοι του κλάδου Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής.
Στόχος της σχολής είναι να ενισχύσει την εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου.
Ο χαρακτήρας της σχολής δε θα είναι κερδοσκοπικός καθώς το 50% των κερδών της θα δίδεται σε κοινωφελείς σκοπούς και το υπόλοιπο 50% θα επανεπενδύεται στη σχολή για βελτίωση των εγκαταστάσεών της.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS