Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

BlackRock: Αγοράστε μετοχές - Μακράν η καλύτερη επενδυτική επιλογή του 2015, λόγω ρίσκου

BlackRock: Αγοράστε μετοχές - Μακράν η καλύτερη επενδυτική επιλογή του 2015, λόγω ρίσκου
Η μεγάλη διαφορά μεταξύ μετοχών και ομολόγων έγκειται στο εξής: Το ρίσκο και η ανταμοιβή στις μετοχές είναι ισορροπημένα, ενώ στα ομόλογα όχι τόσο
Tις μετοχές προκρίνει ως την καλύτερη επενδυτική επιλογή για το τρέχον έτος η BlackRock, συστήνοντας στη διεθνή επενδυτική κοινότητα να τις εμπιστευθεί.
Μπορεί από τις αρχές του έτους μέχρι και σήμερα, μετοχές και ομόλογα διεθνώς να έχουν καταγράψει σημαντικές επιδόσεις, ωστόσο, κατά την BlackRock, οι μετοχές είναι εκείνες που θα ξεχωρίσουν, κάνοντας τη διαφορά.
"Εγώ θα αγόραζα μετοχές, λόγω ρίσκου και ανταμοιβής", δηλώνει ο επικεφαλής του επενδυτικού βραχίονα της BlackRock, Jeff Rosenberg.
Όπως επισημαίνει, τα εκτιμώμενα οφέλη από τις επενδύσεις σε ομόλογα κρίνονται περιορισμένα, δεδομένων των χαμηλών αποδόσεων.
Η μεγάλη διαφορά μεταξύ μετοχών και ομολόγων έγκειται στο εξής: Το ρίσκο και η ανταμοιβή στις μετοχές είναι ισορροπημένα, ενώ στα ομόλογα όχι τόσο.
Εστιάζοντας ο Jeff Rosenberg στην πορεία της παγκόσμιας οικονομίας, προειδοποιεί πως παραμένουν οι αδύναμες προοπτικές, ενώ ισχυροποίησή τους θα πρέπει να αναμένεται από το δεύτερο εξάμηνο του 2015.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης