Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Νέα λίστα μεταρρυθμίσεων παρουσιάζει σήμερα στους πιστωτές η Αθήνα – Ποια μέτρα περιλαμβάνει

Reuters: Νέα λίστα μεταρρυθμίσεων παρουσιάζει σήμερα στους πιστωτές η Αθήνα – Ποια μέτρα περιλαμβάνει
Θα συζητηθεί στο αυριανό υπουργικό συμβούλιο στην Αθήνα και μετά την έγκρισή της θα οδηγηθεί προς ψήφιση στο Κοινοβούλιο, επισημαίνει παράγοντας του υπ. Οικονομικών
Μια νέα λίστα μεταρρυθμίσεων αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα στους πιστωτές της η Αθήνα, προκειμένου να δείξει την προσήλωσή της στις Βρυξέλλες και να λάβει έτσι τη βοήθεια που έχει αιτηθεί, όπως επιβεβαίωσαν έλληνες αξιωματούχοι στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.
Η λίστα θα περιλαμβάνει θέματα όπως η φοροδιαφυγή και η αντιμετώπιση της διαφθοράς, αλλά και μεταρρυθμίσεις σχετικά με τη φορολογία και τη δημόσια διοίκηση.
Επίσης, σύμφωνα με το πρακτορείο, επιβεβαιώθηκε επίσης ότι θα επιβληθεί ένας φόρος που θα αφορά τα δικαιώματα εκπομπής και διαφήμισης στην τηλεόραση.
Εκτιμάται ότι αυτή η λίστα μεταρρυθμίσεων θα συζητηθεί κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου που έχει προγραμματιστεί για αύριο.
Όταν η λίστα εγκριθεί, θα οδηγηθεί προς ψήφιση στο ελληνικό κοινοβούλιο, όπως διαβεβαιώνει εκπρόσωπος του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών στο Reuters.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης