Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κ. Σκανδαλίδης: Απαραίτητη μια αναγέννηση και αλλαγή πορείας στο ΠΑΣΟΚ

Κ. Σκανδαλίδης: Απαραίτητη μια αναγέννηση και αλλαγή πορείας στο ΠΑΣΟΚ
Τάχθηκε υπέρ της ψήφισης του νέου προέδρου από τη βάση του κόμματος
Την ανάγκη αλλαγής πορείας και αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ τόνισε ο βουλευτής του κόμματος, Κώστας Σακανδαλίδης, από το Ρέθυμνο, κατά τη διάρκεια παρέμβασής του στον προσυνεδριακό διάλογο, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου.
Όπως ανέφερε ο κ. Σκανδαλίδης, «όλα δείχνουν ότι υπάρχει ανάγκη για αλλαγή πορείας, στο ΠΑΣΟΚ, μία αναγέννηση», εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι το κόμμα θα βρεθεί ξανά σε «πρωταγωνιστική θέση, αρκεί να απαντηθεί το ερώτημα για το τι κόμμα θέλουμε, πώς αυτό θα προχωρήσει, θα μετεξελιχθεί, πώς θα γίνουν οι αλλαγές από μια μηδενική βάση».
Παράλληλα, επισήμανε ότι στο συνέδριο πρέπει να ειπωθούν αλήθειες, να ακουστούν προτάσεις και μέσα από τον διάλογο να φανεί η πορεία μετεξέλιξης του ΠΑΣΟΚ, οι συνεργασίες και συμμαχίες που θα ακολουθήσει, ώστε να αναδειχθεί ο καινούργιος πολιτικός φορέας με οπτική και ορίζοντα την επόμενη ημέρα και όχι την όποια μνημονιακή άποψη.
Σε αυτό το πλαίσιο θα ασκηθεί και κριτική προς την κυβέρνηση, η οποία «ναι μεν κάνει μία μεγάλη προσπάθεια, αλλά λόγω διγλωσσίας και ιδεοληψιών δεν κάνει σωστή δουλειά».
Όσον αφορά το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, εξέφρασε την ελπίδα τα πράγματα να μη φτάσουν σε ένα σημείο διλήμματος που να χρειαστεί ένα δημοψήφισμα, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο για τη χώρα.
Αναφερόμενος στην εκλογή νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, τάχθηκε υπέρ της πρότασης να ψηφιστεί από τη βάση του κόμματος, δεδομένου ότι αυτή πρέπει να «καθορίσει το μέλλον και τα πρόσωπα τα οποία θα ενδιαφερθούν να αναλάβουν την προεδρία του Κινήματος, όλοι εκείνοι, δηλαδή, που έμειναν πιστοί, με ίδιες αξίες και μάχες δίπλα μας, και έμειναν όρθιοι, πιστεύοντας ότι παρά το ποσοστό μας μπορούμε ως πολιτικός χώρος να δώσουμε υπόσταση στη δημοκρατική παράταξη».

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης