Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στις 16 Ιουνίου η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ΚΡΙ-ΚΡΙ

Στις 16 Ιουνίου η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ΚΡΙ-ΚΡΙ
Τι θα συζητηθεί στην 20η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου της γαλακτοβιομηχανίας
Στις 16 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η 20η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου της γαλακτοβιομηχανίας ΚΡΙ-ΚΡΙ, που εδρεύει στις Σέρρες.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνέλευση είναι τα εξής:
1)Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων και των Ενοποιημένων Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων, της εταιρικής χρήσης 2014 και των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.
2)Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 2014.
3)Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για την εταιρική χρήση 2015.
4) Έγκριση διάθεσης κερδών της εταιρικής χρήσης 2014.
5)Έγκριση συμμετοχής μελών Διοικητικού Συμβουλίου στο Διοικητικό Συμβούλιο ή στη διεύθυνση άλλων εταιρειών.
6) Έγκριση των αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου, για τις παραστάσεις τους στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και για τις προσφερόμενες προς την εταιρεία υπηρεσίες κατά την εταιρική χρήση 2014.
7)Παροχή εμπράγματης ασφάλειας υπέρ του Εκπροσώπου και για λογαριασμό των Ομολογιούχων του Ομολογιακού Δανείου, έκδοσης 13/2/2015, συνολικού ύψους €6.008.128: ειδικώς τη συνομολόγηση εγγραφής προσημείωσης υποθήκης Α' τάξης και σειράς ποσού ΕΥΡΩ επτά εκατομμυρίων (€7.000.000), πλέον τόκων και εξόδων, υπέρ της Τράπεζας ΑLPHA BANK AE ως Εκπροσώπου και για λογαριασμό των Ομολογιούχων επί των ακινήτων κυριότητας της ΚΡΙ ΚΡΙ ΑΒΕΕ ως εκδότριας, όπως τ' ακίνητα αυτά περιγράφονται στο Παράρτημα Ζ του άνω ομολογιακού δανείου, πλην του νότιου διαιρετού τμήματος του αγροτεμαχίου 391 εκ του Ακινήτου, στο οποίο η προσημείωση θα είναι β' σειράς, καθώς επίσης η συνομολόγηση ενεχυρίασης - εκχώρησης απαιτήσεων από ασφαλιστικές αποζημιώσεις στα πλαίσια συμβάσεων ασφαλίσεως που αφορούν την ασφάλιση των άνω ακινήτων - Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο προς εκτέλεση της ως άνω απόφασης.
8)Λοιπά Θέματα- Ανακοινώσεις.

www.bankingnews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης