Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η δημιουργία ενιαίας ψηφιακής αγοράς στον πρώτο γύρο επαφών Merkel-Hollande- Juncker

Η δημιουργία ενιαίας ψηφιακής αγοράς στον πρώτο γύρο επαφών Merkel-Hollande- Juncker
Στόχος, σύμφωνα με τους ηγέτες είναι να αξιοποιηθούν τα πλεονεκτήματα της ενιαίας αγοράς και κατά συνέπεια η δημιουργία θέσεων εργασίας
Την ανάγκη δημιουργίας μιας ενιαίας ψηφιακής αγοράς τόνισαν η Γερμανίδα καγκελάριος, A. Merkel, ο Γάλλος πρόεδρος Fr. Hollande και ο πρόεδρος της Κομισιόν, J. C. Juncker σε δηλώσεις τους πριν από το δείπνο εργασίας που βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη στο Βερολίνο.
Η Γερμανίδα καγκελάριος αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην ανάγκη θέσπισης ενιαίων κανόνων και τόνισε ότι : «Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, εάν δράσουμε από κοινού».
Ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε ότι «η Ευρώπη πρέπει να προχωρήσει μπροστά ως παράδειγμα» και αναφέρθηκε στις παραμέτρους της εκπαίδευσης, της χρηματοδότησης, της φορολόγησης και της προστασίας των προσωπικών δεδομένων και των ατομικών ελευθεριών.
Κατά τον πρόεδρο της Κομισιόν η ψηφιακή «επανάσταση» είναι συγκρίσιμη με τη Βιομηχανική Επανάσταση και σημείωσε ότι η ευρωπαϊκή οικονομία θα μπορούσε να αποκομίσει κέρδη ακόμη και 415 δισ. ευρώ ετησίως.

www.bankingnews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης