Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Έναρξη ουσιαστικού διαλόγου για τις τράπεζες επιδιώκει η ΟΤΟΕ - Διοργανώνει εκδήλωση στις 18/6 - Χαιρετισμό θα απευθύνει η Κατσέλη

tags :
Έναρξη ουσιαστικού διαλόγου για τις τράπεζες επιδιώκει η ΟΤΟΕ - Διοργανώνει εκδήλωση στις 18/6 - Χαιρετισμό θα απευθύνει η Κατσέλη
Σήμα κινδύνου για την κρισιμότητα των στιγμών που αφορούν στις ραγδαίες εξελίξεις που σημειώνονται κρούει η ΟΤΟΕ
Εκδήλωση της ΟΤΟΕ, με θέματα που αναφέρονται στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, στις εργασιακές σχέσεις και στο ασφαλιστικό των τραπεζών, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 18 Ιουνίου στο Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» (Λεωφ. Ελευθ. Βενιζέλου 52, Αθήνα) στις 10:30 το πρωί.
Η κρισιμότητα των στιγμών για τις εξελίξεις στη χώρα μας, που αφορούν στην οικονομία, στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και στην προοπτική της ανάπτυξης, καθιστούν τα θέματα αυτά ιδιαίτερα σημαντικά και επίκαιρα.
Στην εκδήλωση αυτή θα παρευρεθούν και θα τοποθετηθούν στην αρχή, μέσα από έναν σύντομο χαιρετισμό οι:
- Λούκα Κατσέλη, Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών
- Γιάννης Παναγόπουλος, Πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Ε.
- Γεώργιος Καββαθάς, Πρόεδρος Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.
- Βασίλειος Κορκίδης, Πρόεδρος Ε.Σ.Ε.Ε.
Στόχος της ΟΤΟΕ μέσα από την πρωτοβουλία της εκδήλωσης αυτής, είναι η προβολή των θέσεών της και ταυτόχρονα η έναρξη ενός ουσιαστικού διαλόγου, στον οποίο πρέπει όλοι να συμβάλουμε θετικά, προκειμένου να διαμορφώσουμε ρεαλιστικές και ταυτόχρονα προωθητικές ιδέες με πρακτικές λύσεις.
Έχουμε τη βεβαιότητα ότι το περιεχόμενο της εκδήλωσης και τα συμπεράσματά της θα είναι ενδιαφέροντα και ελπίζουμε χρήσιμα για όλους, σχολιάζει στην ανακοίνωσή της η ΟΤΟΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης