Τελευταία Νέα
Οικονομία

Παρούσα στις εξελίξεις δηλώνει η ΟΤΟΕ – Το μεγάλο στοίχημα για τις τράπεζες

tags :
Παρούσα στις εξελίξεις δηλώνει η ΟΤΟΕ – Το μεγάλο στοίχημα για τις τράπεζες
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σημερινή εκδήλωση της ΟΤΟΕ στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ για το Τραπεζικό Σύστημα, τις Εργασιακές Σχέσεις και το Ασφαλιστικό
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σημερινή εκδήλωση της ΟΤΟΕ στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ για το Τραπεζικό Σύστημα, τις Εργασιακές Σχέσεις και το Ασφαλιστικό, που άνοιξε τις εργασίες της με παρέμβαση – τοποθέτηση του Προέδρου της ΟΤΟΕ Σταύρου Κούκου.
Στην εκδήλωση μίλησαν οι :
Λούκα Κατσέλη (Πρόεδρος ΕΕΤ0
Γιάννης Παναγόπουλος (Πρόεδρος ΓΣΕΕ)
Βασίλης Κορκίδης (Πρόεδρος Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας )
•Γιώργος Ασματογλου (Γ΄αντιπρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ / Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας)
•Κωνσταντίνος Χατζημαύρος, Γ.Γ Οργανωτικού ΕΤΥΚ)
Ιδιαίτερα σημαντικές ήταν οι παρεμβάσεις του Καθηγητή και Προέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΔΙΚΕΤΕ/ΟΤΟΕ κ. Ξενοφώντα Κοντιάδη σε όλες τις θεματικές ενότητες αλλά και στον διάλογο που ακολούθησε στο τέλος της εκδήλωσης.
Επίσης, έκαναν αίσθηση οι επιστημονικές παρεμβάσεις που έγιναν μετά τους κεντρικούς εισηγητές των θεματικών ενοτήτων, από την κα Βάνα Γεωργακοπούλου, Δρ. Οικονομίας της Εργασίας και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου ΔΙΚΕΤΕ/ΟΤΟΕ και Σύμβουλο της ΟΤΟΕ και τον κ. Άγγελο Στεργίου, Καθηγητή Δικαίου Κοινωνικής Ασφάλισης της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου ΔΙΚΕΤΕ/ΟΤΟΕ.
Η επόμενη μέρα που αφορά στην πορεία της χώρας μας και της ελληνικής κοινωνίας, είναι μια υπόθεση που μας αφορά όλους και η ΟΤΟΕ ως πρωταγωνιστής αυτής της πρωτοβουλίας – προσπάθειας θα είναι παρούσα στις εξελίξεις.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης