Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασιδιάρης Χρυσή Αυγή: Αποτελώ παγκόσμιο ρεκόρ σε άρσεις ασυλίας.... ενώ οι κλέφτες πίνουν εις υγείας των κορόιδων

Κασιδιάρης Χρυσή Αυγή: Αποτελώ παγκόσμιο ρεκόρ σε άρσεις ασυλίας.... ενώ οι κλέφτες πίνουν εις υγείας των κορόιδων
Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη βουλευτή της Χρυσής Αυγής
Το απόγευμα της Δευτέρας μεταφέρθηκα στη βουλή συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών με αυτόματα τυφέκια M-16 (όπως αυτά που χρησιμοποιούν οι αμερικανοί κατά των ταλιμπάν στα όρη του Αφγανιστάν) για να ασκήσω κοινοβουλευτικό έλεγχο.
Έθεσα μία σημαντική επίκαιρη ερώτηση για το ΕΣΠΑ στον υπουργό Σταθάκη, που πριν ένα χρόνο διώχθηκε για κακουργηματικές καταχρήσεις στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, αλλά τον «καθάρισε» η βουλή, αρνούμενη να άρει την ασυλία του.
Μόλις τελείωσα και προτού λάβω τον δρόμο της επιστροφής στη φυλακή, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο η είδηση της νέας άρσης ασυλίας μου, που ζητά από τη βουλή ο Άρειος Πάγος.
 Μην ξεχνάτε ότι προϊσταμένη της εισαγγελείας του Α.Π. παραμένει η γνωστή «θεούσα» Ευτέρπη Κουτζαμάνη, για την οποία ο Π. Μπαλτάκος είχε κάνει την εξής αφοπλιστική δήλωση:
«Να πάω στην Κουτζαμάνη να καταγγείλω τον εαυτό της;».
Την ίδια ώρα, προϊστάμενος στην Εισαγγελία Εφετών παραμένει ο γνωστός «παναθηναϊκάκιας» και φερέφωνο του Σαμαρά, Ντογιάκος, ο οποίος αναβαθμίστηκε στη θέση αυτή αμέσως μετά την παράνομη δίωξη του Λαϊκού Συνδέσμου.
Τέλος, Εισαγγελέας Διαφθοράς επανεξελέγη η περιβόητη «έλα Ελένη» Ράικου, που συμπληρώνει την τριάδα των ανώτατων εισαγγελικών λειτουργών της χώρας, αποδεικνύοντας πόσο ισχυρό παραμένει το σύστημα της διαφθοράς και του μνημονίου, παρά την εικονική αλλαγή κυβερνήσεως.
Αυτή τη φορά η άρση ασυλίας μου αφορούσε τις χιλιοπαιγμένες σκηνές με την εκρηκτική αντίδρασή μου κατά των καμερών στα δικαστήρια της Ευελπίδων, αμέσως μετά τις θεαματικές συλλήψεις μας, την διαπόμπευσή μας από τα ΜΜΕ και τις πολύωρες, ολονύκτιες ανακρίσεις.
Τότε, ως γνωστόν, αφέθηκα ελεύθερος πληρώνοντας 50.000 ευρώ ως εγγύηση, αλλά λίγους μήνες αργότερα μου την... έφεραν κι έτσι είμαι το πρώτο κορόιδο στην Ελλάδα που έχει πληρώσει μία τόσο υπέρογκη εγγύηση, αλλά βρίσκεται στη φυλακή για την ίδια υπόθεση.
Αμέσως μετά το επίμαχο γεγονός, ο εικονολήπτης (η κάμερα του οποίου δέχθηκε το χαστούκι) δήλωσε τα εξής:
«Τους κατανοώ τους ανθρώπους και τους συγχωρώ.
Πέρασαν δύσκολη νύχτα».
Ο άνθρωπος αυτός απεδείχθη κύριος με Κ κεφαλαίο, τον τιμώ και έχω εξηγήσει πολλάκις πως η ενέργειά μου εκείνη δεν στρεφόταν σε καμία περίπτωση εναντίον του, αλλά εναντίον του κανιβαλισμού που είχαμε υποστεί από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης.
Αφού λοιπόν το φερόμενο ως... θύμα μου δεν είχε καμία απαίτηση και η υπόθεση έκλεισε, ενάμιση χρόνο αργότερα παρενέβη αυτεπάγγελτα ο εισαγγελέας και μου άσκησε δίωξη για... «απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση».
Οι άνθρωποι έχουν πάθει στην κυριολεξία αμόκ με τη συνεχή και δυναμική παρουσία του Λαϊκού Συνδέσμου στην πολιτική ζωή της χώρας.
 Έτσι, έχουμε σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ σε άρσεις ασυλίας, ενώ προσωπικά μέσα σε 3 χρόνια κοινοβουλευτικής δραστηριότητας μετράω σίγουρα πάνω από 10.
 Την ίδια ώρα, όλα τα λαμόγια του αντισυνταγματικού τόξου, όλοι οι κλέφτες και οι απατεώνες που βύθισαν την Ελλάδα στο χάος, βρίσκονται στο απυρόβλητο, τρώνε και πίνουν στην υγειά των κορόιδων.
Στο σημείο αυτό αξίζει να κάνουμε μία σύντομη αναδρομή στις υποθέσεις για τις οποίες έγινε άρση ασυλίας μου (είναι τόσες πολλές, που πιθανότατα κάποιες μου διαφεύγουν). Όπως θα δείτε, όλες τους αφορούν ομιλίες, πολιτικές δράσεις, φανταστικά αδικήματα και συκοφαντίες, που καταπίπτουν πάντα ενώπιον του ακροατηρίου:

1. Υπόθεση ληστείας,οπλοφορίας και σωματικών βλαβών στην πανεπιστημιούπολη:
ΑΘΩΩΘΗΚΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ και η συριζαία ψευδομάρτυρας που με είχε εμπλέξει είναι τώρα κατηγορούμενη για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση.

2. Χαστούκι στην Κανέλλη: Πανηγυρική αθώωση και μαύρο δάκρυ στα κανάλια της διαπλοκής.

3. Στιχομυθία με ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. στην Χερσόνησο Κρήτης: στα 20 μέτρα 200 κρανοφόροι έσπαγαν περιουσίες πολιτών, εγώ έψεξα τον επικεφαλής αστυνομικό χρησιμοποιώντας φρασεολογία λαχαναγοράς και ασκήθηκε δίωξη εις βάρος μου για «προτροπή σε διάπραξη αδικήματος» (από πότε είναι αδίκημα η πράξη που υπέδειξα στον αστυνομικό ότι εκτελεί ασυστόλως, κινώντας παλινδρομικά το δεξί χέρι;)

4. Ομιλία στο μνημόσυνο της πηγάδας του Μελιγαλά: σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ η δίωξη για «παράνομη βία» ασκήθηκε αυτεπάγγελτα, γιατί έλαβα τον λόγο και άσκησα σφοδρή κριτική στον Βενιζέλο, αποκαλώντας τον «πολιτικό παχύδερμο»

5. Διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης: εδώ δεν έγινε καν άρση ασυλίας, απλά μπούκαρε χαράματα σπίτι μου η αντιτρομοκρατική και ο εισαγγελέας υπηρεσίας με ενημέρωσε πως το κακούργημα είναι αυτόφωρο (νέο παγκόσμιο φαινόμενο: διαπράξαμε αυτόφωρο αδίκημα την ώρα που κοιμόμασταν)

6. Μήνυση από Alpha και Κοντομηνά: αμέσως μετά τις αποκαλύψεις μου για την προώθηση του ανώνυμου ψευδομάρτυρα Α από δημοσιογράφο του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού

7. Διανομή φυλλαδίων στα διόδια Ασπροπύργου: για πρώτη φορά στα χρονικά αξιωματικοί της αστυνομίας προειδοποιούν εκλεγμένους βουλευτές πως «απαγορεύεται η διανομή φυλλαδίων» και ασκείται δίωξη εις βάρος μας για... παρακώλυση συγκοινωνιών, επειδή μοιράζαμε φυλλάδια στους διερχόμενους οδηγούς

8. Κακουργηματική οπλοκατοχή: για κατοχή κυνηγετικής καραμπίνας με άδεια από την Αστυνομία. Η ίδια καραμπίνα, όπως απεδείχθη, είχε πολεμήσει στο... Βιετνάμ και στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ με κάποιον άγνωστο, τεχνολογικά υπερ-εξελιγμένο τρόπο την είχα μετατρέψει σε... πυροβόλο (προηγουμένως ήταν προφανώς αεροβόλο ή νεροπίστολο). Με αυτή την γελοία κατηγορία, η οποία θα καταπέσει με πάταγο στο ακροατήριο, κλείνω ήδη ένα χρόνο στην φυλακή.

9. Βίντεο Μπαλτάκου: 2 κακουργήματα επειδή αποκάλυψα τα εγκλήματα του καθεστώτος Σαμαρά και την ποδηγέτηση της Δικαιοσύνης από την μνημονιακή εξουσία.

10. Ομιλία στον Ασπρόπυργο: επειδή έκανα το έγκλημα να προτρέψω τους πολίτες να βγουν στον δρόμο και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, αποκαλώντας «ανθρώπινα σκουπίδια» τους βιαστές και τους δολοφόνους

11. Νομίζω πως η τελευταία άρση ασυλίας μου είναι η υπ’ αριθμ. 11 (αν και σίγουρα έχω ξεχάσει κάποιες). ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Φυλακές Κορυδαλλού,
16 Ιουνίου 2015

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης