Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Διαβεβαιώσεις από την Κρι - Κρι: Συνεχίζεται η ομαλή τροφοδοσία των σημείων λιανικής

tags :
Διαβεβαιώσεις από την Κρι - Κρι: Συνεχίζεται η ομαλή τροφοδοσία των σημείων λιανικής
"Συνεχίζουμε να είμαστε συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις"
Για την ομαλή τροφοδοσία των σημείων λιανικής διαβεβαιώνει η εταιρεία Κρι-Κρι, σε ανακοίνωσή της για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα συμβούλου της ΚΡΙ-ΚΡΙ, Παναγιώτη Τσινάβο, «έχουμε μάθει να διαχειριζόμαστε τις δύσκολες καταστάσεις με ψυχραιμία και μεθοδικότητα. Είμαστε υποχρεωμένοι να διασφαλίσουμε την ομαλή τροφοδοσία όλων των σημείων λιανικής με τα προϊόντα μας, καθώς και των πελατών μας στο εξωτερικό».
«Συνεχίζουμε να είμαστε συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις απέναντι στους συνεργάτες και στους προμηθευτές μας. Επιπλέον, αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη κατάσταση με την αργία των τραπεζών, ήδη καταβάλλεται μέρος του μισθού κάθε εργαζομένου με μετρητά και το υπόλοιπο διατραπεζικά» επισημαίνει ο κ. Τσινάβος.
Καταλήγοντας, υπογραμμίζει ότι παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις και δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν να παραμείνουμε πιστοί στις αξίες και αρχές μας απέναντι στους καταναλωτές, τους εργαζομένους, τους προμηθευτές μας και την κοινωνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης