Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πρόταση εισαγγελέα για απαλλαγή Κασιδιάρη για την υπόθεση Μπαλτάκου - Πολιτική συζήτηση που δεν έθιγε κανέναν

Πρόταση εισαγγελέα για απαλλαγή Κασιδιάρη για την υπόθεση Μπαλτάκου - Πολιτική συζήτηση που δεν έθιγε κανέναν
Ο εισαγγελικός λειτουργός, με μία πρόταση 32 σελίδων, ζητά να μην παραπεμφθεί σε δίκη ο Ηλίας Κασιδιάρης
Nα μην απαγγελθεί κατηγορία σε βάρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, για την καταγραφή και την δημοσιοποίηση της συνομιλίας που είχε με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο, εισηγείται με πρότασή του προς το Συμβούλιο Εφετών Αθήνας ο εισαγγελέας Εφετών Αντώνης Λιόγας.
Ο εισαγγελικός λειτουργός, με μία πρόταση 32 σελίδων, ζητά να μην παραπεμφθεί σε δίκη ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος πρόσφατα αποφυλακίστηκε από τις φυλακές του Κορυδαλλού, επικαλούμενος τυπικούς αλλά και ουσιαστικούς λόγους.
Συγκεκριμένα, ο κ. Λιόγας, στην πολυσέλιδη πρότασή του υποστηρίζει ότι η συνομιλία που είχε ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Τάκη Μπαλτάκο στο γραφείο του τελευταίου στην βουλή τον Οκτώβριο του 2013 ήταν μία συνομιλία που αφορούσε σε ζητήματα δημοσίου ενδιαφέροντος.
Όπως αναφέρει ο εισαγγελικός λειτουργός, η επίδικη συνομιλία πραγματοποιήθηκε στο υπηρεσιακό γραφείο του γ.γ της Κυβέρνησης και ενώ η πόρτα ήταν ανοιχτή και η είσοδος τρίτων προσώπων σε αυτό ελεύθερη.
Δεν έθιγε και δεν αναφερόταν καν στην ιδιωτική ζωή κάποιου προσώπου...
Αντίθετα, αποτελούσε μία προεχόντως επαγγελματική-πολιτική συζήτηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια και κατά την εκτέλεση των υπηρεσιακών καθηκόντων του Τάκη Μπαλτάκου.
Τον τελευταίο λόγο βέβαια, όπως προβλέπεται από τη δικονομία, θα έχουν οι δικαστές του Συμβουλίου Εφετών, οι οποίοι με βούλευμά τους αφού αποτιμήσουν με τη σειρά τους το αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας θα αποφασίσουν για την παραπομπή ή μη του κατηγορούμενου βουλευτή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης