Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσή Αυγή: Το παραδικαστικό κύκλωμα που καταδιώκει την τρίτη πολιτική δύναμη και ο παναθηναϊκάκιας

Χρυσή Αυγή: Το παραδικαστικό κύκλωμα που καταδιώκει την τρίτη πολιτική δύναμη και ο παναθηναϊκάκιας
Την καθαίρεση Ντογιάκου από τη θέση του προϊστάμενου ζητάει με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή
Στην αντεπίθεση πέρασε η Χρυσή Αυγή με αφορμή την άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη.
Έτσι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει μεταξύ άλλων λόγο για παραδικαστικό κύκλωμα και ζητάει την καθαίρεση Ντογιάκου.
«Ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης τοποθετήθηκε στην ολομέλεια της βουλής για την βιομηχανία άρσεων ασυλίας κατά των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου. Αρχικά ζήτησε να καταργηθεί και επίσημα η ασυλία για όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, αφού ήδη έχει καταργηθεί στην πράξη και να μη ταλαιπωρούνται οι βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου που αφήνουν τα μπάνια τους και τους καφέδες τους στο Κολωνάκι για να έρχονται κάθε 15 μέρες στη βουλή.
Θυμίζουμε ότι η υπόθεση αφορά τα γεγονότα στα δικαστήρια της Ευελπίδων τον Οκτώβριο του 2013 και ο συναγωνιστής αντιμετωπίζει την αβάσιμη κατηγορία της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης.
Τότε ο οπερατέρ του πρακτορείου Reuters, Β. Στ., ο οποίος βρισκόταν στο σημείο καλύπτοντας το ρεπορτάζ είχε δηλώσει: "Τους συγχωρώ.
Η αλήθεια είναι ότι πέρασαν μία δύσκολη νύχτα και τους καταλαβαίνω”.
Το φερόμενο ως… «θύμα» ζήτησε να μη δοθεί συνέχεια στην υπόθεση, κανένας εισαγγελέας δεν άσκησε δίωξη και δύο χρόνια μετά, η «θεούσα» Ευτέρπη Κουτζαμάνη στέλνει στη βουλή την καταγγελία ενός… άγνωστου πολίτη (υπαρκτού προσώπου άραγε;) και γίνεται νέα άρση ασυλίας βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Κλείνοντας ο Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε το παραδικαστικό κύκλωμα που καταδιώκει την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και παρουσίασε τα δημοσιεύματα που επιβεβαιώνουν την Χρυσή Αυγή για τον βρώμικο ρόλο του παναθηναϊκάκια Ντογιάκου, απαιτώντας την άμεση καθαίρεσή του από την θέση του προϊσταμένου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης