Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαϊκάλης (ANEΛ): Δεν υπάρχει off shore, αλλά κυπριακή εταιρεία - Δεν είμαι μέτοχος, ούτε ιδιοκτήτης της

Χαϊκάλης (ANEΛ): Δεν υπάρχει off shore, αλλά κυπριακή εταιρεία - Δεν είμαι μέτοχος, ούτε ιδιοκτήτης της
Η Κύπρος είναι στην ΕΕ, άρα μιλάμε για in shore εταιρεία
Εσφαλμένο χαρακτήρισε τον όρο κυπριακή off shore ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Χαϊκάλης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε εκτάκτως, μετά τις καταγγελίες 18 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για την ύπαρξη off shore εταιρείας από την πλευρά του απερχόμενου υφυπουργού.
"Είναι εσφαλμένος ο όρος κυπριακή off shore, έχω σχέση απλά με μία κυπριακή, άρα ευρωπαϊκή εταιρεία", διεμήνυσε, βάλλοντας κατά των δημοσιογράφων που δεν γνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ των ανωτέρω εννοιών.
Μιλάμε για κυπριακή, ευρωπαϊκή εταιρεία και όχι off shore γιατί αυτός ο όρος δεν υπάρχει, επανέλαβε, για να καταστήσει σαφές πως η Κύπρος είναι στην ΕΕ, άρα μιλάμε για in shore εταιρεία.
Είχα συμφωνία εκπροσώπησης και διακίνησης δικαιωμάτων με αυτή την εταιρεία, που λειτουργούσε σαν ατζέντης μου, αλλά δεν είμαι μέτοχος της εταιρείας, ούτε διοικητικό μέλος, ούτε ιδιοκτήτης της, εξήγησε στη συνέχεια για να διευκρινίσει πως "το 2008 σκέφτηκα έναν τρόπο να αξιοποιήσω το καλλιτεχνικό μου κεφάλαιο στην αγορά της Κύπρου".
Έχω νόμιμη σύμβαση με την εταιρεία, σημείωσε.
Μεταξύ άλλων ο κ. Χαϊκάλης χαρακτήρισε συκοφαντικά τα όσα του προσάπτουν, καταγγέλλοντας πως έχουν στόχο να πλήξουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες και την απερχόμενη κυβέρνηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης