Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το Ποτάμι στηρίζει η Δράση - Στα ψηφοδέλτια του κόμματος συμβολικά ο Θ. Σκυλακάκης

Το Ποτάμι στηρίζει η Δράση - Στα ψηφοδέλτια του κόμματος συμβολικά ο Θ. Σκυλακάκης
Η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος έλαβε την απόφαση με ποσοστό 82,8%, ενώ ο κ. Σκυλακάκης θα συμμετέχει συμβολικά στα ψηφοδέλτια του Ποταμιού
Το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη θα στηρίξει στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου η Δράση του Θοδωρή Σκυλακάκη.
Η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος έλαβε την απόφαση με ποσοστό 82,8%, ενώ ο κ. Σκυλακάκης θα συμμετέχει συμβολικά στα ψηφοδέλτια του Ποταμιού.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος, η Δράση εκτιμά ότι η χώρα θα βγει από το σημερινό αδιέξοδο μόνο αν σχηματιστεί η ευρύτερη δυνατή κυβέρνηση συνεργασίας που θα εφαρμόσει ένα μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα πολύ πιο φιλόδοξο από την συμφωνία με την ΕΕ και θα στηρίζεται σε δύο άξονες που, σταθερά από την ίδρυσή της, υποστηρίζει η Δράση:
- Μείωση των φόρων και των δαπανών του κράτους για να αφεθεί χώρος στον ιδιωτικό τομέα για να δημιουργήσει ανάπτυξη και θέσεις εργασίας, και
- Αποκομματικοποίηση και εκσυγχρονισμός του κράτους έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει πολύ καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες ξοδεύοντας λιγότερα χρήματα.
«Χωρίς ισχυρή παρουσία γνήσιων μεταρρυθμιστών στην επόμενη Βουλή οι στόχοι αυτοί δεν πρόκειται να επιτευχθούν. Γι' αυτό και στηρίζουμε το Ποτάμι.
Γιατί μεταρρυθμίσεις χωρίς μεταρρυθμιστές δεν υπάρχουν» τονίζει η Δράση

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης