Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η «λίαν επείγουσα» δικογραφία για τα υποβρύχια, που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έλεγξε - Πώς εμπλέκονται Μεϊμαράκης και Βενιζέλος

Η «λίαν επείγουσα» δικογραφία για τα υποβρύχια, που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έλεγξε - Πώς εμπλέκονται Μεϊμαράκης και Βενιζέλος
Η «λίαν επείγουσα» δικογραφία φαίνεται να έμεινε στο συρτάρι της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αν και το σκάνδαλο με τα υποβρύχια θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα στην Ελλάδα
Τη διαδρομή της «λίαν επείγουσας» δικογραφίας για τα υποβρύχια επιχειρεί να ανιχνεύσει ο ιστότοπος newsbomb.gr, σε σημερινό του δημοσίευμα.
Το δημοσίευμα τονίζει πως στη δικογραφία, που σχηματίστηκε και απεστάλη στη Βουλή τον Φεβρουάριο του 2015, εμπλέκονται τόσο ο κ. Άκης Τσοχατζόπουλος, όσο και οι κ.κ. Γ. Παπαντωνίου, Ευ. Μεϊμαράκης και Ευ. Βενιζέλος.
Και ενώ η δικαστική διαμάχη του κ. Τσοχατζόπουλου, αλλά και η καταδικαστική απόφαση, που τον έστειλε στη φυλακή, είναι γνωστή, φαίνεται ότι οι υπόλοιποι πρώην υπουργοί Άμυνας, των οποίων τα ονόματα αναφέρονται στη δικογραφία, πέρασαν στο «απυρόβλητο».
Τι και αν η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως λαλίστατη πρόεδρος της Βουλής, ισχυριζόταν ότι καμία υπόθεση δεν θα μείνει ανεξιχνίαστη…
Η «λίαν επείγουσα» δικογραφία φαίνεται να έμεινε στο συρτάρι της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αν και το σκάνδαλο με τα υποβρύχια θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα στην Ελλάδα.
Αξίζει να αναφερθεί πως το εν λόγω ζήτημα φαίνεται να έχει περάσει στα «ψιλά γράμματα», την ίδια ώρα που οι κ.κ. Μεϊμαράκης και Βενιζέλος, ο πρώτος ως πρόεδρος της ΝΔ και ο δεύτερος ως υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, συνεχίζουν ακάθεκτοι την πολιτική τους καριέρα.
Το γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να μην «χτυπήσει» τους πολιτικούς του αντιπάλους είναι, επίσης, ένα ζήτημα προς διερεύνηση.













Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης