Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασιδιάρης: Πάνω από 1 εκατ. θα ψηφίσει τη Χρυσή Αυγή στις εκλογές - Θα είναι η αξιωματική αντιπολίτευση στα μνημόνια

Κασιδιάρης: Πάνω από 1 εκατ. θα ψηφίσει τη Χρυσή Αυγή στις εκλογές - Θα είναι η αξιωματική αντιπολίτευση στα μνημόνια

(upd10)Την πεποίθηση πως περισσότεροι από ένα εκατομμύριο πολιτών θα ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή στις επικείμενες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη συνέντευξη Τύπου του κόμματος από το βήμα της ΔΕΘ.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, τη Χρυσή Αυγή την έβαλαν στη Βουλή 500.000 Έλληνες και αυτή τη φορά θα την ψηφίσουν 1.000.000.
Η Χρυσή Αυγή θα συγκεντρώσει διψήφιο ποσοστό στις εκλογές, επανέλαβε, για να τονίσει πως για μια ακόμη φορά οι δημοσκόποι θα διαψευστούν.
Η Χρυσή Αυγή είναι η φωνή της αλήθειας, η Χρυσή Αυγή είναι φίλη του διαλόγου, εξήγησε ο Ηλ. Κασιδιάρης, για να προσθέσει πως "το 2012 μπήκαμε στη Βουλή ως κίνημα διαμαρτυρίας και στη συνέχεια η δίωξή μας βασίστηκε πάνω στο ότι λέμε την αλήθεια". 
Την επομένη των εκλογών η Χρυσή Αυγή θα είναι η μοναδική αξιωματική αντιπολίτευση κόντρα στα μνημόνια, εξήγησε στη συνέχεια, για να καταγγείλει πως οι εκλογές γίνονται για να δημιουργηθεί συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ όπως επιτάσσουν οι δανειστές.
Τσίπρας, Μεϊμαράκης μαζί, σημείωσε, για να ζητήσει, απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό, να πάψει να "πιστεύει τους δύο απατεώνες των δύο μεγάλων κομμάτων".

Μεταναστευτικό
Αναφερόμενος στο μείζον θέμα του μεταναστευτικού, ο Ηλ. Κασιδιάρης τόνισε πως η Χρυσή Αυγή είναι εκείνη που έχει αναδείξει το μεταναστευτικό, καθώς το πρώτο που αντιμετωπίζει ένας τουρίστας είναι ένα δημόσιο αφοδευτήριο.
Ο στρατός, οι ένοπλες δυνάμεις πρέπει να περιφρουρήσουν τα σύνορα του κράτους, όπως γίνεται παντού αναίμακτα, εξήγησε, για να καταγγείλει, στη συνέχεια, πως οι περισσότεροι μετανάστες δεν είναι από τη Συρία, αλλά από το Αφγανιστάν, καθώς δηλώνουν ό,τι θέλουν.
Τα αυγά και οι ντομάτες που δέχτηκαν Καμμένος και Αβραμόπουλος αντίστοιχα δείχνουν την αγανάκτηση του κόσμου, σημείωσε στη συνέχεια, για να προσθέσει πως το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι μείζον, καθώς, όπως τόνισε σε λίγο καιρό "μειοψηφία θα είναι οι Έλληνες".
Ο πόλεμος στη Συρία υπάρχει εδώ και τρία χρόνια, αλλά αυτό το χάλι με τη λαθρομετανάστευση δεν υπήρχε, συμπλήρωσε για να επισημάνει πως οι λαθρομετανάστες θα γυρίσουν στη χώρα προέλευσής τους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε τα σύνορα, αλλά δεν είναι άμοιρη ευθυνών η ΝΔ, κατήγγειλε, για να προσθέσει πως οι πρόσφυγες θα λάβουν έγγραφα να πάνε στις χώρες που επιθυμούν, καθώς δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα.
Ασφαλώς και δεν ταυτιζόμαστε με κανένα Ποτάμι, έσπευσε να καταστήσει σαφές στη συνέχεια, για να συμπληρώσει πως το Ποτάμι επιβλήθηκε στην πολιτική ζωή της χώρας από τους νταβατζήδες της πολιτικής και των καναλιών.
Λαμβάνοντας τον λόγο ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Α. Ματθαιόπουλος, τόνισε πως το ελληνικό κράτος δεν έχει τις υποδομές για να υποδεχτεί τόσους μετανάστες.
Οι εικόνες της Λέσβου τα λένε όλα, σημείωσε.

Για τον Βασίλη Λεβέντη
"Χρειάζεται και μία νότα αισιοδοξίας στη Βουλή, επειδή ο Έλληνας δεν μπορεί να πάει δελφινάριο, η Χρυσή Αυγή δεν έχει κανένα πρόβλημα με την είσοδο της Ένωσης Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη στη βουλή", τόνισε στη συνέχεια, ερωτηθείς να σχολιάσει την αύξηση των ποσοστών του κόμματος του Β. Λεβέντη.
Με την είσοδο της Ένωσης Κεντρώων στη Βουλή εξασφαλίζονται άλλες 10 μνημονιακές ψήφοι, το εν λόγω κόμμα προβάλλεται πάρα πολύ, υποστήριξε, εν συνεχεία, ο Αλ. Κασιδιάρης.

Κωνσταντοπούλου
Ερωτηθείς ο Ηλ. Κασιδιάρης για τη στάση της πρώην προέδρου της βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, απέναντι στη Χρυσή Αυγή, απάντησε πως "η Κωνσταντοπούλου έκανε το "έγκλημα" να ζητήσει να ψηφίσουν και οι φυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής".
Η Βουλή νομοθετούσε παράνομα με 290 βουλευτές και επί θητείας Κωνσταντοπούλου, σημείωσε επίσης.

Χρέος και κατοχικό δάνειο
Αναπτύσσοντας την πρόταση της Χρυσής Αυγής για το ελληνικό χρέος, ο Ηλ. Κασιδιάρης πρόταξε την ανάγκη συμψηφισμού του κατοχικού δανείου με χρέος προς τη Γερμανία.
Όπως τόνισε, δεν πληρώνουμε τίποτα, ενώ βάλλοντας κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως σε ό,τι αφορά το εν λόγω ζήτημα, ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια τρύπα στο νερό.
Απατείται δυναμική διεκδίκηση του κατοχικού δανείου, σημείωσε, για να χαρακτηρίσει προδοσία τη μη διεκδίκησή του.
Απαιτείται λογιστικός έλεγχος και διαγραφή του χρέους, σημείωσε, για να συμπληρώσει πως το έχουν κάνει ακόμα και κράτη μπανανίες, όπως ο Ισημερινός.

Δημόσια περιουσία και Ρωσία
Συνεχίζοντας ο Ηλ. Κασιδιάρης τόνισε πως η Χρυσή Αυγή λέει ναι στη συνεργασία με τη Ρωσία, λέει ναι σε μία εμπορική συμφωνία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε τίποτα για το ζήτημα των υδρογονανθράκων, κατήγγειλε στη συνέχεια, για να προσθέσει πως η άμεση έναρξη γεωτρήσεων είναι το όραμα της Χρυσής Αυγής.
Σε ξένα χέρια 50 δισ. ευρώ δημόσιας περιουσίας, τόνισε, μαινόμενος, για να συμπληρώσει πως αυτό υπέγραψαν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι.
Όλη η χρυσοφόρος περιοχή νότια της Κρήτης ανήκει στην Ελλάδα, που όμως δεν κάνει τίποτα για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων, κατήγγειλε, για να υποστηρίξει πως η Ελλάδα είναι μία πλούσια χώρα και μπορεί να γίνει κεντρική δύναμη στην ανατολική Μεσόγειο.
Στόχος της Χρυσής Αυγής είναι η ελληνική αυτάρκεια, σημείωσε, για να προσθέσει πως πρέπει να απαλλαγούμε από τα τοκογλυφικά δεσμά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης