Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκανδαλίδης (ΠΑΣΟΚ): Χωρίς προγραμματική συμφωνία δεν μπορούν να γίνουν κυβερνήσεις συνεργασίας

Σκανδαλίδης (ΠΑΣΟΚ): Χωρίς προγραμματική συμφωνία δεν μπορούν να γίνουν κυβερνήσεις συνεργασίας
Όχι σε νέες εκλογές, να σχηματιστεί μια βιώσιμη συμφωνία τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ
Την θέση ότι δεν μπορούν να γίνουν κυβερνήσεις συνεργασίας χωρίς προγραμματική συμφωνία διατύπωσε ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδης.
«Συνεργασία σημαίνει δηλαδή μία προγραμματική συμφωνία.
Χωρίς προγραμματική συμφωνία δεν μπορούν να γίνουν κυβερνήσεις συνεργασίας.
Ακούω π.χ. τον κ. Θεοδωράκη που έλεγε τόσο καιρό με όποιον και να ανέβει, εγώ θα πάω να συνεργαστώ.
Η ουσία είναι ότι πρέπει να υπάρξει μία προγραμματική συμφωνία πάνω σε ένα πρόγραμμα 4ετίας, μέχρι να βγει η χώρα από το νέο, δύσκολο μνημόνιο και πάνω εκεί να χτιστεί η συμμαχία, αυτή η συνεργασία.
Ευχής έργον θα ήταν όλες οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις να συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία και να συμφωνήσουν.
Από κει και πέρα το περιεχόμενο της πολιτικής θα κρίνει το τι θα κάνεις μετά.
Προφανώς η Ελλάδα δεν πρέπει να πάει σε νέες εκλογές, αλλά να έχει και μία βιώσιμη κυβέρνηση» τόνισε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Σκανδαλίδης.
«Μιλάμε για μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας που θα μπορούσε αυτή η πλειοψηφία που εκφράστηκε μετά το δημοψήφισμα και διεκδίκησε την υπογραφή της συμφωνίας να είναι, ανεξάρτητα από τη συμφωνία της ή τη διαφωνία της στο περιεχόμενό της και η κοινοβουλευτική βάση που θα στηρίζει τη νέα κυβέρνηση» είπε ο κ.Σκανδαλίδης.
Ερωτηθείς αν εννοεί ότι προτιμά μία κυβέρνηση στην οποία θα συμμετέχουν και τα δύο μεγάλα κόμματα ο κ. Σκανδαλίδης απάντησε θετικά.
«Βεβαίως, γιατί αυτό θα σημάνει ότι η διαπραγματευτική θέση της χώρας θα ανέβει κατακόρυφα, θα εκφράζεται πάνω από το 70-80% του ελληνικού λαού μέσα από αυτό και θα είναι τόσο δυνατή αυτή η συνύπαρξη που θα μπορέσει να δώσει πιο γρήγορα λύση και να γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται για να ξεμπλοκαριστεί επιτέλους το κάρο από τη λάσπη» υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης