Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Πρέπει να δώσουμε ένα αποφασιστικό χτύπημα στη διαπλοκή

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Πρέπει να δώσουμε ένα αποφασιστικό χτύπημα στη διαπλοκή
Έως αύριο το πρωί (23/9) θα έχει κλείσει το θέμα της κυβέρνησης, ανέφερε ο κ. Πάνος Σκουρλέτης
Πρέπει να δώσουμε ένα αποφασιστικό χτύπημα στη διαπλοκή, υποστήριξε ο κ. Πάνος Σκουρλέτης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «στο Κόκκινο».
Ειδικότερα, σημείωσε ότι στο ζήτημα της διαπλοκής και της διαφθοράς κάποια πράγματα σε βασικό επίπεδο είχαν σχεδιασθεί κι είχαν γίνει από την κυβέρνηση το προηγούμενο επτάμηνο, ωστόσο τόνισε ότι πρέπει να δοθεί ένα αποφασιστικό χτύπημα.
«Θα μπορούσε κανείς να πει πως ως ένα βαθμό αυτό που είδαμε με τις εταιρείες των δημοσκοπήσεων είναι η άκρη της διαπλοκής, χωρίς να εννοώ όλες τις εταιρείες», σημείωσε, στη συνέχεια, υπογραμμίζοντας πως «χρειάζονται σαφείς κανόνες».
Ως προς το προσφυγικό ζήτημα, ο Πάνος Σκουρλέτης ανέφερε ότι η Έκτακτη Σύνοδος Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου είναι σημαντικό βήμα, ενώ επανέλαβε πως το θέμα χρήζει ευρωπαϊκής αντιμετώπισης.
Ερωτηθείς σχετικά με το θέμα της κυβέρνησης, ο κ. Σκουρλέτης σχολίασε πως το αργότερο έως αύριο (23/9) το πρωί, θα έχει κλείσει.
Τέλος, σχετικά με τον ρόλο πρέπει να διαδραματίσει ο ΣΥΡΙΖΑ από δω και πέρα, ο βουλευτής δήλωσε πως ο ρόλος πρέπει να είναι διαμεσολαβητικός με τη κοινωνία και η επικοινωνία ανοιχτή με τον κόσμο.
«Αυτό δε σημαίνει ότι τα σύγχρονα κόμματα θα πρέπει να έχουν μέλη όλους τους ψηφοφόρους τους, αλλά υπάρχει ανάγκη ανοίγματος του κόμματος», διευκρίνισε, έπειτα, προσθέτοντας πως «ανοίγω τη πόρτα και στις πολιτικές διαδικασίες του κόμματος, σε έναν κόσμο που έρχεται και είναι ετερόκλητος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης