Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εντείνεται η μάχη κατά της διαφθοράς - Κρίσιμη σύσκεψη των ελεγκτικών φορέων για συντονισμό δράσεων

Εντείνεται η μάχη κατά της διαφθοράς - Κρίσιμη σύσκεψη των ελεγκτικών φορέων για συντονισμό δράσεων
Oι ελεγκτικοί μηχανισμοί έχουν πλήρη ελευθερία να φέρουν εις πέρας το έργο τους, χωρίς κανενός είδους οχλήσεις ή αναστολές
Κρίσιμη σύσκεψη, με όλους τους εποπτευόμενους φορείς της αρμοδιότητας του, είχε σήμερα Παρασκευή 2/10 ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, αρμόδιος για θέματα Διαφθοράς, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, παρουσία του Γενικού Γραμματέα για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Γιώργου Βασιλειάδη.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Παναγιώτης Δάνης, Ειδικός Γραμματέας ΣΔΟΕ, ο κ. Εμμανουήλ Πλουμής, Διευθυντής της Οικονομικής Αστυνομίας, ο κ. Σταύρος Σταυρόπουλος, Διευθυντής Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, η κα Ειρήνη Γιαλλούρη, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων, ο κ. Σταύρος Ποτουρίδης, προϊστάμενος του ΣΕΔΕ, ο κ. Δημοσθένης Κασσαβέτης, Ειδικός Γραμματέας ΣΕΕΔΔ και ο κ. Σταύρος Ευαγγελάτος, Γενικός Επιθεωρητής ΣΕΥΥΠ.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο υπουργός ζήτησε πλήρη ενημέρωση για τις δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, τέθηκαν προτεραιότητες και δόθηκε εντολή να προχωρήσουν άμεσα όλες οι υποθέσεις.
Επαναλαμβάνοντας ότι η πάταξη της διαφθοράς αποτελεί προτεραιότητα και δέσμευση της κυβέρνησης, ο κ. Παπαγγελόπουλος κατέστησε σαφές ότι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί έχουν πλήρη ελευθερία να φέρουν εις πέρας το έργο τους, χωρίς κανενός είδους οχλήσεις ή αναστολές.
Βασικός στόχος, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, είναι η συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών, η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και η άμεση επίλυση, από την πολιτική ηγεσία, των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μηχανισμοί.
Οι συναντήσεις αυτές θα ενταθούν στο επόμενο διάστημα στο πλαίσιο της προσπάθειας για αναμόρφωση του συνόλου των ελεγκτικών μηχανισμών, υπογραμμίζει το αρμόδιο υπουργείο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης