Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρ.Μητσοτάκης (ΝΔ): Καταψηφίζουμε τις προγραμματικές δηλώσεις - Δεν έχετε ούτε το σχέδιο για να βγει η χώρα από την κρίση

Κυρ.Μητσοτάκης (ΝΔ): Καταψηφίζουμε τις προγραμματικές δηλώσεις - Δεν έχετε ούτε το σχέδιο για να βγει η χώρα από την κρίση
Τι είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης
«Καταψηφίζουμε τις προγραμματικές σας δηλώσεις, γιατί δεν έχετε ούτε το σχέδιο ούτε τη θέληση ούτε τα στελέχη για να βγει η χώρα από την κρίση», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο ίδιος μιλώντας από τη βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, σχολίασε την χθεσινή ομιλία του πρωθυτπουργού, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι  «πασπάλισε με αριστερή χρυσόσκονη ένα φιλελεύθερο πρόγραμμα».
Μάλιστα, σημείωσε ότι ο γεμάτος αυτοπεποίθηση νικητής των εκλογών του Ιανουαρίου έχει δώσει τη θέση του σε έναν φοβισμένο και αμήχανο πρωθυπουργό.
Μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, σημειώνοντας ότι ο κ. Τσίπρας στη Βουλή είπε ότι θα υπάρξει ανάπτυξη στη χώρα το πρώτο εξάμηνο του 2016, όμως το προσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών δεν λέει κάτι τέτοιο.
Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «συμβαίνει κάτι πολύ παράξενο» για να προσθέσει «μήπως ο υπουργός Οικονομικών υπονομεύει τον Τσίπρα, μήπως δείχνει τα δόντια της η ομάδα των 53, ή απλά λέει την αλήθεια;».
«Η χώρα δεν χρειάζεται το μίγμα πολιτική που εσείς προκρίνεται μέσα από τις προγραμματικές σας δηλώσεις», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης, συμπληρώνοντας ότι «δεν έχετε ούτε το σχέδιο ούτε και τα στελέχη για να τραβήξετε την χώρα έξω από το τέλμα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης