Στην διεθνή έκθεση EXPO MILANO 2015 η αν. υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, Έλ. Κουντουρά

Στην διεθνή έκθεση EXPO MILANO 2015 η αν. υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, Έλ. Κουντουρά
Ποιοι συμμετείχαν στην ελληνική αποστολή
Η Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κυρία Έλενα Κουντουρά, εκπροσώπησε την Ελληνική Κυβέρνηση στις 21 Οκτωβρίου 2015, κατά τον εορτασμό της «Ημέρας της Ελλάδας», στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης EXPO MILANO 2015.
Στην Ελληνική αποστολή συμμετείχαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Invest in Greece (αρμόδιος φορέας της ελληνικής παρουσίας στη Διεθνή Έκθεση) και Αναπληρωτής Επίτροπος του Ελληνικού Περιπτέρου, κ. Χρήστος Στάικος, ο Γ. Γ.του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Ηλίας Ξανθάκος, ο Γ. Γ. του ΕΟΤ, κ. Πάνος Λιβαδάς, καθώς και ο Έλληνας Πρέσβης στην Ιταλία και ο Έλληνας Γενικός Πρόξενος στο Μιλάνο.   
Στην επίσημη τελετή, την Αναπληρώτρια Υπουργό υποδέχθηκε η Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Silvia Velo, η οποία αναφέρθηκε στο άριστο επίπεδο των Ελληνοϊταλικών σχέσεων και στην ανάγκη συνεργασίας μεταξύ των λαών.
Η κ. Kουντουρά με τη σειρά της, συνεχάρη την Ιταλία για τη άψογη διοργάνωση της Έκθεσης, της οποίας το θέμα είναι «Θρέφοντας τον Πλανήτη-Ενέργεια για Ζωή» και υπογράμμισε ότι είναι ευθύνη όλων μας η προστασία του πλανήτη ώστε να τον παραδώσουμε στις επόμενες γενιές, εξασφαλίζοντας διατροφική επάρκεια, ποιότητα και ασφάλεια.
Στη συνέχεια, η Αναπληρώτρια Υπουργός ξεναγήθηκε στους χώρους του ελληνικού περιπτέρου, παρακάθισε σε γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν η ιταλική πλευρά και παρέστη σε εορταστική μουσική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο ελληνικό περίπτερο από τον ΕΟΤ για την «Ημέρα της Ελλάδας».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS