Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kazimir (Σλοβακία): Πάλι πίσω στο πρόγραμμα η Ελλάδα – Τα εκκρεμή ζητήματα εμποδίζουν την εκταμίευση της δόσης

Kazimir (Σλοβακία): Πάλι πίσω στο πρόγραμμα η Ελλάδα – Τα εκκρεμή ζητήματα εμποδίζουν την εκταμίευση της δόσης
«Πρόσφατα είχαμε κάποια θετικά νέα από την Ελλάδα», σημείωσε ο σλοβάκος υπουργός Οικονομικών αναφερόμενος στα αποτελέσματα των stress tests στις ελληνικές τράπεζες
Στα αποτελέσματα των stress tests στις ελληνικές τράπεζες από την ΕΚΤ αναφέρθηκε ο σλοβάκος υπουργός Οικονομικών, Peter Kazimir, κατά την προσέλευσή του στη συνεδρίαση του Eurogroup, αλλά και στις καθυστερήσεις που σημειώνονται στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων.
Ειδικότερα, σημείωσε ότι «πρόσφατα είχαμε κάποια θετικά νέα από την Ελλάδα και εννοώ τα αποτελέσματα των stress tests των ελληνικών τραπεζών», πρόσθεσε ωστόσο ότι ακόμη είμαστε πίσω στο πρόγραμμα και ότι υπάρχουν ακόμη εκκρεμή ζητήματα που εμποδίζουν τόσο την εκταμίευση της δόσης των 2 δισ. ευρώ όσο και την ίδια την αξιολόγηση.
Ο σλοβάκος υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε και στην ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, σημειώνοντας ότι «πρέπει να δούμε πώς θα μοιάζει η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Θέλουμε και πρέπει να δούμε μια ισχυρή συμμετοχή των ιδιωτών επενδυτών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης