Τελευταία Νέα
Διεθνή

Merkel (Γερμανία): Δεν μπορεί στο Αιγαίο να κυριαρχούν οι λαθρέμποροι και οι απαγωγείς – Αυτό πρέπει να αλλάξει

Merkel (Γερμανία): Δεν μπορεί στο Αιγαίο να κυριαρχούν οι λαθρέμποροι και οι απαγωγείς – Αυτό πρέπει να αλλάξει
Η φύλαξη των ελληνοτουρκικών συνόρων στο επίκεντρο αυτόν το μήνα των επαφών Ε.Ε. - Tουρκίας
Η κατανομή των βαρών, τα ζητήματα παρανομίας και πιθανώς ο αριθμός των προσφύγων που θα απορροφήσει η Ε.Ε. θα συζητηθούν αυτό τον μήνα, στις επαφές των αρχηγών της Ε.Ε. και της Τουρκίας, όπως ανέφερε σε ομιλία της στο Βερολίνο νωρίτερα σήμερα, η γερμανίδα καγκελάριος, Angela Merkel.
Βασικό θέμα στις συζητήσεις θα αποτελέσει η φύλαξη των ελληνοτουρκικών συνόρων, σημείωσε η γερμανίδα καγκελάριος, η οποία τόνισε ότι «δεν μπορεί στο Αιγαίο, μια μικρή θαλάσσια ζώνη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, να κυριαρχούν οι λαθρέμποροι και οι απαγωγείς, αντί ενός λογικού συστήματος συνόρων».
«Αυτό πρέπει να αλλάξει», τόνισε.
H Καγκελάριος εξέφρασε για άλλη μια φορά τη συμπαράσταση της Γερμανίας προς τη Γαλλία και τόνισε  την αποφασιστικότητα του Βερολίνου στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας.
«Οι σκέψεις μας βρίσκονται πάντα στα θύματα, τους τραυματίες, τους συγγενείς και αυτές τις μέρες στεκόμαστε στο πλευρό των Γάλλων φίλων μας», δήλωσε η κ. Merkel, μιλώντας στο Συνέδριο του Γερμανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, και τόνισε ότι «αυτή η απάνθρωπη πράξη στρέφεται εναντίον όλων μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης