Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Νέα εμπορική συμφωνία της REDS στον κλάδο λιανικής πώλησης ειδών ενδύσεως

tags :
Νέα εμπορική συμφωνία της REDS στον κλάδο λιανικής πώλησης ειδών ενδύσεως
H αλυσίδα «TALLY WEIJL» έχει παγκόσμια παρουσία στον τομέα της λιανικής πώλησης γυναικείας ένδυσης, με 800 καταστήματα σε 38 χώρες
Η εταιρεία «REDS Α.Ε.» ανακοινώνει την συνεργασία με τη διεθνούς φήμης αλυσίδα γυναικείας ένδυσης «TALLY WEIJL» με την υπογραφή συμφωνίας εμπορικής μίσθωσης με την εταιρεία «FASHION FORWARD Ε.Π.Ε.», που διαθέτει δικαίωμα Franchise, για τη λειτουργία καταστήματος λιανικής πώλησης γυναικείων ειδών ενδύσεως, υποδήσεως και αξεσουάρ πάσης φύσεως, συνολικής επιφάνειας 182m2 περίπου, στο Εμπορικό Πάρκο «SMART PARK» στα Σπάτα, που λειτουργεί η θυγατρική της εταιρεία «ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.».
H αλυσίδα «TALLY WEIJL» έχει παγκόσμια παρουσία στον τομέα της λιανικής πώλησης γυναικείας ένδυσης, με 800 καταστήματα σε 38 χώρες.
Η συγκεκριμένη μίσθωση ενισχύει το μίγμα του προσφερόμενου προϊόντος προς τους πελάτες, την αξία του χαρτοφυλακίου των μισθωτών και επιβεβαιώνει την συνεχιζόμενη δυναμική του SMART PARK ως ενός από τους επιτυχημένους οργανωμένους εμπορικούς προορισμούς.
Το ποσοστό κάλυψης των επιφανειών εμπορικής μίσθωσης του SMART PARK είναι 100%.
Κατά το δεκάμηνο Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2015 η μέση επισκεψιμότητα του αυξήθηκε κατά 7,61 % σε σχέση με το προηγούμενο έτος. 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης