Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στα Σκόπια - Παραιτείται ο Gruevski - Πρόωρες εκλογές τον Απρίλιο του 2016

tags :
Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στα Σκόπια - Παραιτείται ο Gruevski - Πρόωρες εκλογές τον Απρίλιο του 2016
Στις 15 Ιανουαρίου, βάσει της συμφωνίας, θα οριστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση, η οποία θα οδηγήσει τη χώρα στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές, στα τέλη Απριλίου
Σημαντικές πολιτικές εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες στην ΠΓΔΜ, στη βάση της συμφωνίας των αρχηγών των τεσσάρων μεγαλύτερων κομμάτων από τις 15 Ιουλίου 2015, με στόχο την άρση του πολιτικού αδιεξόδου στη χώρα.
Στις 15 Ιανουαρίου, βάσει της συμφωνίας, θα οριστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση, η οποία θα οδηγήσει τη χώρα στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές, στα τέλη Απριλίου, όπως μεταδίδει το Αθηναίκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Μερικές ημέρες νωρίτερα, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Nikola Gruevski θα παραιτηθεί, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για τον σχηματισμό της υπηρεσιακής κυβέρνησης, ο επικεφαλής της οποίας θα προέρχεται από τις τάξεις του κόμματος VMRO-DPMNE, του οποίου ηγείται ο Nikola Gruevski.
Το όνομα του υπηρεσιακού πρωθυπουργού δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη, ενώ ο Gruevski ερωτώμενος σχετικά, δήλωσε ότι την απόφαση για το ποιος θα ηγηθεί της υπηρεσιακής κυβέρνησης θα λάβουν τις επόμενες ημέρες τα όργανα του κόμματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης