Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκανδαλίδης (ΠΑΣΟΚ): Αναγκαίο κακό η διαγραφή Γρηγοράκου – Ξεπέρασε τα εσκαμμένα

Σκανδαλίδης (ΠΑΣΟΚ): Αναγκαίο κακό η διαγραφή Γρηγοράκου – Ξεπέρασε τα εσκαμμένα
Η συμπεριφορά του κ.Γρηγοράκου επιβάρυνε το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ο κ.Σκανδαλίδης
Την θέση ότι η διαγραφή του Λεωνίδα Γρηγοράκου από το ΠΑΣΟΚ ήταν αναγκαίο κακό διατύπωσε ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδης.
Σε δηλώσεις του στο Mega ο κ.Σκανδαλίδης υποστήριξε ότι η διαγραφή του κ.Γρηγοράκου έγινε για λόγους τάξης και ισορροπιών στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι «με τις δηλώσεις του ξεπέρασε τα εσκαμμένα».
«Η συμπεριφορά του κ.Γρηγοράκου επιβάρυνε το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε ακριβά το τίμημα να προχωρήσει στον κυβερνητικό συμβιβασμό.
Έπρεπε το κόμμα να αυτοπροστατευτεί» τόνισε ο κ.Σκανδαλίδης.
Σημειώνεται πως χθες η κα.Γεννηματά διέγραψε τον κ.Γρηγοράκο από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζοντας τον «υπονομευτή της παράταξης» και «συκοφάντη των συναδέλφων του».
«Ο κ. Γρηγοράκος, με τις δηλώσεις του τη Δευτέρα και τις “προβλέψεις” του για δήθεν προσχωρήσεις βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Ν.Δ., υπονόμευσε την ενότητα και συκοφάντησε συναδέλφους του, παρά το γεγονός ότι υποστήριξε ότι παρερμηνεύθηκε, επανέρχεται συνεχώς με νέες δηλώσεις και επιχειρεί συνειδητά να δημιουργήσει σύγχυση και κλίμα ηττοπάθειας στον πολιτικό μας χώρο», ανέφερε η ανακοίνωση της η κας. Γεννηματά, η οποία μάλιστα του «εύχεται» «να πάει όπου θέλει», καταλήγοντας με τη φράση «αρκετά πια, δεν μπορούμε άλλο να παρακολουθούμε τις μεταμορφώσεις του κ. Γρηγοράκου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης