Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίσκεψη Τζιτζικώστα στη διεθνή τουριστική έκθεση Βελιγραδίου – Τι ανέφερε για την Κεντρική Μακεδονία

Επίσκεψη Τζιτζικώστα στη διεθνή τουριστική έκθεση Βελιγραδίου – Τι ανέφερε για την Κεντρική Μακεδονία
Στη διεθνή τουριστική έκθεση Βελιγραδίου βρέθηκε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας
Επίσκεψη στη διεθνή τουριστική έκθεση Βελιγραδίου και το ελληνικό περίπτερο, πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.
Μάλιστα, συναντήθηκε με παράγοντες του τουρισμού στη Σερβία, ενώ παρουσίασε την Κεντρική Μακεδονία ως τουριστικό προορισμό σε εκδήλωση που έγινε χθες, Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου.
Ο κ. Τζιτζικώστας κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στις δυνατότητες που παρέχουν οι τουριστικές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, τονίζοντας ότι μπορεί να αποτελέσει προορισμό των Σέρβων όλο το χρόνο και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες.
Όπως σημείωσε, η Κεντρική Μακεδονία εκτός από την καθαρή θάλασσα και τις φυσικές ομορφιές διαθέτει και άλλα στοιχεία που μπορούν να προσελκύσουν επισκέπτες προσφέροντας δυνατότητες για θρησκευτικό, ιστορικό, πολιτιστικό και ιαματικό τουρισμό.
Ακόμη, ο κ. Τζιτζικώστας, για το 2016, σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε ότι η επισκεψιμότητα από τη Σερβία αναμένεται να ξεπεράσει τους 800.000 τουρίστες.
Σημείωσε δε, πως η Κεντρική Μακεδονία αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους βασικούς προορισμούς τουριστών από τη Ρωσία που ακύρωσαν τις κρατήσεις στην Τουρκία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης