Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αγρότες: Συνάντηση του απόλυτου τίποτα με τον Τσίπρα – Αδιάβαστοι και ψεύτες οι υπουργοί του

Αγρότες: Συνάντηση του απόλυτου τίποτα με τον Τσίπρα – Αδιάβαστοι και ψεύτες οι υπουργοί του
Με άδεια χέρια και χωρίς ελπίδα μας επέτρεψε ο κ. Τσίπρας να φύγουμε μετά την πολυπόθητη συνάντηση, λένε οι αγρότες 
«Συνάντηση του απόλυτου τίποτα», χαρακτηρίζουν οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών, την συνομιλία που είχαν με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αποκαλώντας παράλληλα «αδιάβαστους» και «ψεύτες» τους υπουργούς της κυβέρνησης.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αγρότες του μπλόκου των Τεμπών τόνισαν ότι «Με άδεια χέρια και χωρίς ελπίδα μας επέτρεψε ο κ. Τσίπρας να φύγουμε μετά την πολυπόθητη συνάντηση που θα μείνει στην ιστορία ως η "συνάντηση του απόλυτου τίποτα.
Από σήμερα μένουμε με τα ίδια προβλήματα στην πλάτη μας-ενδεχομένως και με λίγα παραπάνω-καθώς δεν έγινε καμία πρόταση σχετικά με τα προβλήματα που μας καίνε.
Απελπιστικά μόνος ο πρωθυπουργός εγκλωβισμένος από τους αδιάβαστους και ψεύτες υπουργούς του, απογοήτευσε το σύνολο των εδώ και 35 μέρες εξεγερμένων αγροτών όλης της Ελλάδας.
Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα οδηγεί το καράβι στα βράχιά οι δε δηλώσεις της κ Γεροβασίλη αποτελούν εμπαιγμό.
Σαν Έλληνες αγρότες που σεβόμαστε τη δουλειά μας και αγαπάμε τη χώρα μας δεν έχουμε άλλη επιλογή από την συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα μας.
Καλούμε όλα τα μπλόκα της χώρας, όλους τους συναδέλφους κα όλες τις κοινωνικές ομάδες να συνταχθούν σε έναν αγώνα για τη ζωή και την επιβίωση όλων μας αλλά κυρίως της χώρας μας. Συνεχίζουμε δυναμικά και μαχητικά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης