Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Epsilon Net: Στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία πληροφορικής ACT

tags :
Epsilon Net: Στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία πληροφορικής ACT
Η Epsilon Net και η ACT προχώρησαν σε στρατηγική συνεργασία στην κάθετη αγορά οχημάτων με το νέο λογισμικό PYLON Autocube.
Η Epsilon Net, συνεχίζοντας τη στρατηγική της κατεύθυνση να εκσυγχρονίσει πλήρως τη μηχανογράφηση «κάθετων αγορών» μέσω της πλατφόρμας εμπορικής διαχείρισης PYLON, προχώρησε σε συνεργασία με την εταιρεία πληροφορικής ACT στην ανάπτυξη των εφαρμογών PYLON Autocube.
Η 30χρονη πορεία της ACT με λύσεις λογισμικού στον κλάδο της μηχανοκίνησης για κάθετα εξουσιοδοτημένα συγκροτήματα, ανεξάρτητες επισκευαστικές μονάδες, εισαγωγείς και μεταπωλητές ανταλλακτικών, σε συνδυασμό με την ευελιξία και προσαρμοστικότητα της PYLON δημιούργησαν τις πρωτοποριακές λογισμικές εφαρμογές Autocube για τον κλάδο του αυτοκινήτου (και Motocube για τις μοτοσικλέτες, αντίστοιχα). Αξεπέραστη δυνατότητά τους αποτελεί η οργάνωση, παρακολούθηση, διαχείριση και έλεγχος όλων των λειτουργιών των εταιριών Επισκευής Οχημάτων και Εμπορίας Ανταλλακτικών με σκοπό τον εκσυγχρονισμό, την βελτιστοποίηση των εργασιών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.
Κεφαλαιώδες, βέβαια, στην ανάπτυξη των παραπάνω είναι και η μοναδική ικανότητα της πλατφόρμας PYLON να ενσωματώνει λειτουργίες εμπορικής διαχείρισης, CRM και λογιστικής παρακολούθησης σε μια μόνο εφαρμογή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι εφαρμογές Autocube και Motocube είναι σχεδιασμένες αποκλειστικά για τις επιχειρήσεις επισκευής οχημάτων και πώλησης ανταλλακτικών, ώστε να εξυπηρετούν πλήρως τις ανάγκες των χρηστών των συγκεκριμένων αγορών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης