Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Πλαστικά Θράκης: Την Τετάρτη 23 Μαρτίου δημοσιεύει τα αποτελέσματα χρήσης 2015

Πλαστικά Θράκης: Την Τετάρτη 23 Μαρτίου δημοσιεύει τα αποτελέσματα χρήσης 2015
Τη μη διανομή μερίσματος θα προτείνει το ΔΣ στη Γενική Συνέλευση 
Την Τετάρτη 23 Μαρτίου, θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της χρήσης του 2015 η εταιρεία Πλαστικά Θράκης, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της ορθής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 (παρ. 1 εδαφ. 2) & 4.1.4.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει σήμερα, η Εταιρεία «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ ΑΒΕΕ» («Εταιρεία») , ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο του έτους 2016:
Ημερομηνία ανακοίνωσης και δημοσίευσης των Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων (Εταιρικών και Ενοποιημένων) της χρήσεως 2015 (1.1.2015-31.12.2015), που συνετάγησαν βάσει των ΔΛΠ/ΔΠΧΠ: Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 (πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών). To δελτίο τύπου και η σχετική παρουσίαση των ως άνω αποτελεσμάτων της χρήσεως 2015 προς τους αναλυτές θα είναι διαθέσιμα από εκείνη την ώρα στην ιστοσελίδα της Εταιρείας www.thracegroup.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα του Χ.Α. www.helex.gr.
Ημερομηνία Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων: Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016
Σημειώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας προτίθεται να προτείνει στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων την μη διανομή οιουδήποτε μερίσματος για την χρήση 2015, καθώς βασική προτεραιότητα της διοίκησης της Εταιρείας και του Ομίλου κατά την παρούσα χρονική στιγμή είναι η διατήρηση της ρευστότητας, με δεδομένη την ολοκλήρωση της υλοποίησης, κατά τη διάρκεια των τελευταίων εννέα μηνών, του εκτεταμένου επενδυτικού πλάνου του Ομίλου ύψους 32 εκ. ευρώ (εκ των οποίων τα 23 εκ. ευρώ αφορούσαν επενδύσεις στις ελληνικές εταιρείες του Ομίλου), με στόχο την περαιτέρω διείσδυσή του σε νέες γεωγραφικές και προϊοντικές αγορές.
Επισημαίνεται ότι η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες, εφόσον ενημερώσει εγκαίρως το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης