Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Ο υπ. Παιδείας οφείλει να σέβεται την ελληνική διαχρονία - Οι Έλληνες χρειάζονται λύσεις στα μεγάλα προβλήματα

ΝΔ: Ο υπ. Παιδείας οφείλει να σέβεται την ελληνική διαχρονία - Οι Έλληνες χρειάζονται λύσεις στα μεγάλα προβλήματα
«Είναι η ανάγκη να στηριχθούν έμπρακτα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία και τα Πανεπιστήμιά μας», υποστηρίζει η αξιωματική αντιπόλιτευση
«Ο υπουργός Παιδείας στο μήνυμά του για την 25η Μαρτίου οφείλει να σέβεται την ελληνική διαχρονία», καθιστά σαφές η Νέα Δημοκρατία, σε ανακοίνωσή της, σχετικά με τις αναφορές του υπουργού Παιδείας για «καινούριο Έθνος».
Η ΝΔ κατηγορεί τον Νίκο Φίλη πως «συγχέει ανιστόρητα το Ελληνικό Κράτος, που πράγματι δημιουργήθηκε με την Επανάσταση, με το Ελληνικό Έθνος».
Στη συνέχεια προσθέτει ότι «εκείνο χρειάζονται σήμερα οι Έλληνες - και απαιτούν από τον υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων - δεν είναι ‘’νέες αναγνώσεις’’ της Ιστορίας των Ελλήνων», αλλά «λύσεις στα μεγάλα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η Παιδεία».
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει την ανάγκη «να στηριχθούν έμπρακτα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία και τα Πανεπιστήμιά μας».
Παράλληλα, αναφέρει ότι οι πολίτες χρειάζονται «πολιτικές για ένα σχολείο που μετά την αξιολόγηση θα προσφέρει γνώση και θα αναδεικνύει την Αριστεία», προσθέτοντας σκωπτικά ότι η αριστεία είναι μία « λέξη που απουσιάζει από το μήνυμα του κ. Φίλη».
«Είναι η ανάγκη να μπει φραγμός στην συνεχή και σκόπιμη υποβάθμιση της Παιδείας, εξαιτίας των ιδεοληψιών και της ανικανότητας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», καταλήγει αιχμηρά η ΝΔ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης