Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καράογλου: Να παραδώσει την έδρα του καλεί τον Μπαλαούρα μετά τις δηλώσεις περί μη απόρριψης του «Μακεδονία» για τα Σκόπια

Καράογλου: Να παραδώσει την έδρα του καλεί τον Μπαλαούρα μετά τις δηλώσεις περί μη απόρριψης του «Μακεδονία» για τα Σκόπια
Τονίζει ότι αναμένει με ενδιαφέρον την αντίδραση του πρωθυπουργού στο θέμα
Να παραδώσει την έδρα του καλεί τον Μάκη Μπαλαούρα ο τομεάρχης Μακεδονίας και Θράκης της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου, μετά τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα απέρριπτε το όνομα «Μακεδονία» για τα Σκόπια, ενώ τονίζει ότι αναμένει με ενδιαφέρον την αντίδραση του πρωθυπουργού στο θέμα, αλλά και την απάντηση του υπουργείου Εξωτερικών.
Όπως αναφέρει ο κ. Καράογλου, «ο κ. Μπαλαούρας διεκδίκησε και κέρδισε επάξια τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν, δηλώνοντας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι δεν έχει πρόβλημα να αποκαλούνται τα Σκόπια "Μακεδονία σκέτο".
»Προφανώς έκανε αυτήν την ντροπιαστική δήλωση θέλοντας να γίνει αρεστός στη δεξαμενή της θολοκουλτούρας, από την οποία αντλεί ψηφοφόρους ο ΣΥΡΙΖΑ».
Σημειώνει ακόμη ότι «με δεδομένη την αδιαπραγμάτευτη θέση του ελληνικού λαού για το συγκεκριμένο εθνικό θέμα, καλώ τον κ. Μπαλαούρα να παραδώσει άμεσα την έδρα του.
Εκτός και εάν επικαλεστεί και αυτός "γλωσσικό ατόπημα", όπως έκανε προ ημερών ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, κ. Μουζάλας.
»Με ενδιαφέρον αναμένω την αντίδραση του Πρωθυπουργού, καθώς και την απάντηση του αρμόδιου Υπουργείου Εξωτερικών», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης