Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

MLS: Αύξηση 20% στα καθαρά κέρδη και 49% στον κύκλο εργασιών στη χρήση 2015

MLS: Αύξηση 20% στα καθαρά κέρδη και 49% στον κύκλο εργασιών στη χρήση 2015
Το 2016 η εταιρεία προσβλέπει ότι θα είναι καλύτερη χρονιά, επιβραβεύοντας τους μετόχους της με τη διανομή μερίσματος
Σημαντική αύξηση μεγεθών παρουσίασε στη χρήση 2015 η MLS, με αύξηση τόσο στα καθαρά κέρδη όσο και στον κύκλο εργασιών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κύκλος εργασιών σημείωσε αύξηση 49% και διαμορφώθηκε στα 21,4 εκατ. ευρώ από 14,38 εκατ. ευρώ πέρυσι.
Αύξηση 20% παρουσίασαν τα κέρδη μετά από φόρους, τα οποία ανήλθαν σε 2,02 εκατ. ευρώ το 2015 έναντι 1,68 εκατ. ευρώ το 2014.
Τα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) διαμορφώθηκαν σε 5,03 εκατ. ευρώ το 2015 από 5,57 εκατ. ευρώ πέρυσι και τα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν σε 0,1656 ευρώ.
Η καθαρή θέση της εταιρείας εμφανίζεται ενισχυμένη στα 22,58 εκατ. ευρώ έναντι 21,11 εκατ. ευρώ πέρυσι.
Σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα του 2015, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MLS, Γιάννης Καματάκης, δήλωσε ότι «παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον η MLS το 2015 πέτυχε επιδόσεις All Time High στις πωλήσεις της και υψηλή καθαρή κερδοφορία.
Για το σύνολο του 2015 η MLS βρέθηκε στην πρώτη θέση στην ελληνική αγορά των Tablets μπροστά από Apple και Samsung τόσο σε τζίρο όσο και σε τεμάχια.
Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες επέλεξαν MLS Smartphones και Tablets και τίμησαν την MLS με την εμπιστοσύνη τους.
Για όλους τους ανθρώπους και τους μηχανικούς της εταιρείας αποτελεί δέσμευση να προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας κάνοντας τη ζωή τους πιο εύκολη (Making Life Simple).
Η MAIC (Mls Artificial Intelligence Center) η προσωπική βοηθός που είναι ενσωματωμένη σε όλα τα MLS προϊόντα (Smartphones, Tablets, Πλοηγοί, Super Smart Tvs, Diamonds) έγινε ακόμη εξυπνότερη ενώ εξελίσσεται συνεχώς.
Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις νέες διεθνείς καινοτομίες και προϊόντα που ετοιμάζουμε για τη νέα χρονιά και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε στην αγορά και στους Έλληνες.
Προσβλέπουμε το 2016 να είναι η καλύτερη χρονιά στην εικοσιπενταετή ιστορία της εταιρίας, σε όλα τα οικονομικά μεγέθη, στο τέλος της οποίας σκοπεύουμε να επιβραβεύσουμε την εμπιστοσύνη των μετόχων μας και με διανομή μερίσματος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης